ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

SAG Awards 2022: Οι εκπλήξεις και οι ιστορικές πρωτιές των φετινών υποψηφιοτήτων

17:39 - 13 Ιαν 2022 | Trends
SAG Awards 2022: Οι εκπλήξεις και οι ιστορικές πρωτιές των φετινών υποψηφιοτήτων
Οι υποψηφιότητες για τα 28α Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών, που θα απονεμηθούν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2022, έδειξαν ότι ο δρόμος για τα φετινά Όσκαρ θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές.

Σε ένα Instagram Live με παρουσιάστριες τις δημοφιλείς ηθοποιούς Ροζάριο Ντόσον και Βανέσα Χάντζενς ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των 28ων Βραβείων Σωματείου Ηθοποιών (SAG Awards), που αφορούν τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και έχουν περάσει στην ιστορία ως ο κατεξοχήν προάγγελος των Όσκαρ.

Η φετινή χρονιά επιφύλασσε για τον σημαντικό αυτό κινηματογραφικό θεσμό ιστορικές πρωτιές αλλά και μεγάλες εκπλήξεις αποδεικνύοντας ότι στην κούρσα για τα Όσκαρ του 2022 τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Από την πλευρά των ταινιών κυριάρχησε ο πολυσηζητημένος «Οίκος Gucci» και η αναγνωρισμένη από τους κριτικούς «Εξουσία του Σκύλου» με τρεις υποψηφιότητες η κάθε μια, ενώ όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές οι βραβευμένες με Έμμυ «Succession» και «Ted Lasso» συγκεντρώνουν από πέντε υποψηφιότητες έκαστη.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.