ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λονδίνο: Μια πύλη για την…Ανταρκτική στήθηκε στην εμβληματική πλατεία Τραφάλγκαρ, με πρωτοβουλία της Greenpeace

18:12 - 27 Ιαν 2022 | Trends
Λονδίνο: Μια πύλη για την…Ανταρκτική στήθηκε στην εμβληματική πλατεία Τραφάλγκαρ, με πρωτοβουλία της Greenpeace
Με πρωτοβουλία της Geernpeace, μία πύλη ύψους 4 μέτρων και βάρους 4 τόνων, στήθηκε στην εμβληματική πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου, με σκοπό να μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο εικόνες από απομακρυσμένες αποικίες πιγκουίνων στη χερσόνησο της Ανταρκτικής.

Μια τεράστια πύλη εμφανίστηκε στην εμβληματική πλατεία Τραφάλγκαρ, δίνοντας στους Λονδρέζους τη μοναδική ευκαιρία να δουν ζωντανά την απίστευτη ομορφιά της περιοχής της Ανταρκτικής. Εκεί μια διεθνής αποστολή της Greenpeace την περασμένη εβδομάδα εντόπισε μια νέα αποικία πιγκουίνων σε ένα σημείο που είναι πολύ κρύο για να κατοικήσουν τα ζώα και τώρα «σαν να κοιτούν από ένα παράθυρο» οι περαστικοί από την πλατεία Τραφάλγκαρ μπορούν να δουν αυτό το μοναδικό θαύμα μιας τόσο απομακρυσμένης περιοχής.

Αυτό είναι κάτι που όσο χαριτωμένο κι αν ακούγεται είναι ανησυχητικό, καθώς αποτελεί σημάδι του αντίκτυπου της κλιματικής κρίσης, που μεταμόρφωσε αυτήν την περιοχή, όπου μέχρι πρόσφατα ήταν πολύ παγωμένη για τον πιο εύκρατο πιγκουίνο Gentoo να μεγαλώσει τους νεοσσούς του.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.