ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ωδή στις ραγισμένες καρδιές: 6 διάσημα έργα τέχνης που εμπνεύστηκαν από τον ανθρώπινο πόνο

16:57 - 13 Φεβ 2022 | Trends
Ωδή στις ραγισμένες καρδιές: 6 διάσημα έργα τέχνης που εμπνεύστηκαν από τον ανθρώπινο πόνο
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών κι ακόμη κι αν δεν την τιμάς ιδιαίτερα είναι δύσκολο να αποφύγεις τις εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης των γύρω σου – Τι γίνεται όμως με όσους προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ραγισμένες τους καρδιές;

Εάν μόλις βγήκατε από έναν χωρισμό ή αισθάνεστε απογοητευμένοι με το ότι κάθε χρόνο η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας βρίσκει single, είναι λογικό να μη μπορείτε να βλέπετε να γιορτάζεται παντού ο έρωτας γύρω σας όπου κι αν στρέψετε το βλέμμα σας. Οι βιτρίνες των καταστημάτων ντυμένες στα κόκκινα, η τηλεόραση γεμίζει το πρόγραμμα της αισθηματικές ταινίες, ερωτικά τραγούδια που απαθανατίζουν τις τέλειες σχέσεις κατακλύζουν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Κάθε μορφή τέχνης υμνεί τον έρωτα. Ειδικά η ιστορία της τέχνης είναι γεμάτη με πίνακες και γλυπτά που αποτυπώνουν εραστές, τον έναν στην αγκαλιά του άλλου, βέλη έρωτα και πανέμορφες νύμφες.

Λοιπόν, είμαστε εμείς εδώ για να σας αποδείξουμε πως η Τέχνη έχει να επιδείξει και έργα τέχνης που αφορούν σε χωρισμούς, σε χαμένες αγάπες και το αίσθημα της μοναξιάς. Τα έργα τέχνης που θα δεις παρακάτω δεν θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, όμως μερικές φορές το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να «βουτήξει» στη θλίψη, πριν αισθανθείς έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.