ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Νικόλ Κίντμαν γίνεται 55: Οι κινηματογραφικές ερμηνείες που έμειναν αξέχαστες

16:38 - 20 Ιουν 2022 | Trends
Η Νικόλ Κίντμαν γίνεται 55: Οι κινηματογραφικές ερμηνείες που έμειναν αξέχαστες
Η πασίγνωστη Αυστραλιανή ηθοποιός κλείνει τα 55 της χρόνια και εμείς θυμόμαστε δέκα από τις πιο υπέροχες και ενδιαφέρουσες ερμηνείες που μας χάρισε στη μεγάλη οθόνη.

Γεννημένη στη Χονολουλού από Αυστραλούς γονείς και μεγαλωμένη στο Σίδνεϊ, η Νικόλ Κίντμαν ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική ήδη από τα εφηβικά της χρόνια, συμμετέχοντας στο remake της αυστραλιανής ταινίας «Bush Christmas» το 1983. Ακολούθησαν μικροί ρόλοι σε ταινίες για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, καθώς και τηλεοπτικές σειρές, έως ότου αναλάβει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο με το φιλμ «Κρουαζιέρα στην άκρη του τρόμου» το 1989 στο πλευρό του Σαμ Νηλ.

Έκτοτε θα ακολουθήσει μια συνεχή πορεία στη μεγάλη οθόνη συνεργαζόμενη με ξεχωριστούς κινηματογραφικούς δημιουργούς όπως οι Στάνλεϊ Κούμπρικ, Λαρς Φον Τρίερ, Βέρνερ Χέρτζογκ, Σοφία Κόπολα, Γιώργος Λάνθιμος, Τζέιν Κάμπιον κ.α, σε μια ευρεία γκάμα ρόλων που μαρτυρούν το εκπληκτικό ταλέντο και την ευελιξία μιας ηθοποιού που δεν επαναπαύεται ποτέ και τολμά να παίρνει ρίσκα.

Περισσότερα στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.