ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για τη Μαρίνα Σιώτου και τη Ζωή Σιγαλού, το θέατρο του μέλλοντος είναι ένα safe space – για να παρτάρεις αγρίως

16:20 - 29 Μαρ 2023 | Trends
Για τη Μαρίνα Σιώτου και τη Ζωή Σιγαλού, το θέατρο του μέλλοντος είναι ένα safe space – για να παρτάρεις αγρίως
Στο -1 της Στέγης η Μαρίνα Σιώτου και η Ζωή Σιγαλού στήνουν ένα club εμπνευσμένο από την ντίσκο, τη χειραφέτηση της Cher και την ανάγκη για εκτόνωση – και μας προσκαλούν να παρτάρουμε αγρίως.

Το Future N.O.W., το καθιερωμένο πλέον θεατρικό φεστιβάλ της Στέγης που δίνει βήμα σε νέους δημιουργούς, επιστρέφει και αυτή την άνοιξη με τρία νέα πρωτότυπα έργα “από δημιουργούς που φτιάχνουν νέους κόσμους”. Ένας τέτοιος νέος κόσμος είναι και αυτός που φτιάχνουν η Μαρίνα Σιώτου και η Ζωή Σιγαλού κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο -1 της Στέγης, που μέχρι και τις 9 Απριλίου θα μας υποδέχεται μεταμορφωμένο σε “Perseids”, για τις ανάγκες της παράστασης “Perseids ή Πώς να παρτάρετε αγρίως”.

Τι είναι το Perseids; Ένα club, που αντικατοπτρίζει τα βιώματα των δημιουργών και πρωταγωνιστριών του έργου, ένα safe space για όλες τις γυναίκες που θέλουν να παρτάρουν αγρίως χωρίς δεύτερες σκέψεις, να μοιραστούν τις σκέψεις τους, να νιώσουν ελεύθερες. Πέντε θηλυκότητες μεταμορφώνονται σε έναν Χορό του «εδώ και τώρα», μιλούν για τον έρωτα, την αγάπη, τη φιλία και πώς είναι να μεγαλώνεις ως θηλυκότητα στη γενιά των Millenialls και της Gen Z. Και αν μεγάλωσες κι εσύ στην εποχή των social media, του #metoo, του dissociation και του tinder, οι πιθανότητες να ταυτιστείς είναι μεγάλες.

Περισσότερα στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.