ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία συνεργασίας Ιατρικού - Ευρωπαϊκής Πίστης

17:27 - 07 Απρ 2009 | ΥΓΕΙΑ
Συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη υπέγραψε ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών για τις Νοσηλευτικές Μονάδες του: Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου και Ιατρικό Δάφνης. Με την συμφωνία αυτή οι ασφαλισμένοι της Ευρωπαϊκής Πίστης με ατομικά και ομαδικά συμβόλαια θα έχουν απ ευθείας κάλυψη από την ασφαλιστική τους εταιρεία.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας, από την πλευρά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών ο κύριος Α. Γερονικολάου Γενικός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας δήλωσε ότι "Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί τον κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στην χώρα μας. Γνωρίζουμε απόλυτα τον χαρακτήρα του λειτουργήματός μας και συνεισφέρουμε σημαντικά στην υγεία των πολιτών και στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών. Συνεργαζόμαστε με διαπρεπείς ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι επιλέχθηκαν με γνώμονα την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση και συνέπεια."

Επιπρόσθετα, ο κύριος Γερονικολάου ανέφερε σχετικά "Τα μεγέθη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών καθιστούν κατάδηλη την ανάπτυξη και την ευρωστία μας και οι επιχειρηματικοί μας ορίζοντες διαρκώς διευρύνονται."
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.