ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία Ιατρικού Αθηνών με Ευρωπαϊκή Πίστη

11:50 - 05 Νοε 2009 | ΥΓΕΙΑ
Συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη υπέγραψε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Η νέα αυτή συμφωνία μεταξύ των δύο Ομίλων, εντάσσεται σε μία ευρύτερη συνεργασία που έχουν σε επίπεδο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης για τα υπόλοιπα νοσοκομεία. Με την συμφωνία αυτή οι ασφαλισμένοι θα έχουν απ' ευθείας κάλυψη από τον ασφαλιστική τους εταιρεία.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας, εκ μέρους του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών έγιναν οι εξής δηλώσεις: Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών λειτουργεί από το 1979 και αποτελεί την πρώτη και πληρέστερη ιδιωτική παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα. Διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και κλινική εμπειρία, έτσι ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στους μικρούς ασθενείς μας με αγάπη και αφοσίωση και συμπληρώνοντας αναφέρθηκε ότι: Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών συνεργάζεται με το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της Γερμανίας, το Sankt Augustin που βρίσκεται στη Βόννη και θεωρείται το μεγαλύτερο κέντρο πανευρωπαϊκά που ασχολείται με την θεραπεία των συγγενών καρδιοπαθειών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.