ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιατρικό Κέντρο: Παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών

16:37 - 14 Ιουν 2006 | ΥΓΕΙΑ
Στην αύξηση του περιθωρίου λειτουργικού κέρδους, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα κατά την παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών του ομίλου Ιατρικό Κέντρο , ο κ. Αποστολόπουλος, σημειώνοντας ότι είναι αποτέλεσμα των οικονομιών κλίμακας, καθώς και των προσπαθειών περιορισμού του κόστους λειτουργίας.

Στην παρουσίαση εκπροσώπησαν την εταιρεία οι κ.κ. Βασίλης Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος, και Γιώργος Ζέρδιλας, υπεύθυνος Επενδυτικών Σχέσεων.

Ο κ. Αποστολοπουλος εστιάστηκε στην στρατηγική της εταιρείας μετά την ολοκλήρωση του επενδυτικού πλάνου, που βασίζεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων δικτύων παροχής υπηρεσιών υγείας. Επίσης έγινε αναλυτική αναφορά στις προοπτικές του εγχωρίου κλάδου υγείας που είναι ιδιαιτέρα θετικές καθώς εμφανίζουν διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης.

Αναφορικά με τη δραστηριότητα της εταιρείας στο εξωτερικό, έγινε εκτενή αναφορά στην αγορά της Ρουμανίας, όπου η εταιρεία έχει ήδη παρουσία μέσω δυο ιδιόκτητων διαγνωστικών κέντρων και ήδη προχωρά στη δημιουργία και τρίτου.

Εκτός από τη στρατηγική της εταιρείας, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα οικονομικά αποτελέσματα του 2005 καθώς επίσης και στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2006 τα οποία, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας, σημείωσαν εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.