ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πωλείται (πάλι) το ΥΓΕΙΑ;

16:00 - 22 Ιουν 2006 | ΥΓΕΙΑ
Όλοι και όλα έχουν την τιμή τους. Τώρα που το παιχνίδι στον τραπεζικό τομέα μεγαλώνει και οι στόχοι της Marfin Capital αποκτούν περιπλοκότητα, ίσως και να μην είναι πλέον απαραίτητη η διατήρηση της επένδυσής της στον χώρο της υγείας.

 

«Δεν αποκλείεται να πουλήσουμε τη συμμετοχή μας στο ΥΓΕΙΑ εάν βρεθεί αγοραστής πρόθυμος να καταβάλει το σωστό τίμημα» δήλωσαν στελέχη του Ομίλου Marfinσε παρουσίαση που πραγματοποίησαν προς Έλληνες και ξένους θεσμικούς επενδυτές σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στις 29 Ιουνίου, το ΥΓΕΙΑ πραγματοποιεί γενική συνέλευση των μετόχων προκειμένου να αποφασίσει σημαντική –για τα μεγέθη του- αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 65 εκατ. Ευρώ. Η αύξηση θεωρείται αναγκαία αφού μόνο στις τράπεζες το ΥΓΕΙΑ χρωστά ούτε λίγο ούτε πολύ 45 εκατ. Ευρώ. Περίπου 25 εκατ. Ευρώ είναι οι οφειλές προς προμηθευτές….

Εκεί στη γενική συνέλευση των μετόχων, στις 29 Ιουνίου, η βασική μέτοχος του ΥΓΕΙΑ, η Marfin Capital που συμμετέχει εμμέσως και στη Διοίκηση της Εταιρίας, θα ανακοινώσει την πρόθεση της σχετικά με την διατήρηση ή μη του ποσοστού της…

Επειδή τώρα όμως οι δουλειές με τις τράπεζες ανοίγουν δεν είναι καθόλου απίθανο να ακούσουμε ότι η Marfin Capital, αποχωρεί –με κέρδος φυσικά- από τη στρατηγική συμμετοχή της στο ΥΓΕΙΑ….

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.