ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Beverly Hills είναι εδώ!

00:51 - 05 Ιουλ 2013 | ΥΓΕΙΑ
Το Beverly Hills είναι εδώ!
Ένα πρωτοποριακό ιατρικό κέντρο ήρθε στην Γλυφάδα και παρέχει με την έμπειρη και εξειδικευμένη επιστημονική του ομάδα ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της ομορφιάς και της υγείας.

Για το Athens Beverly Hills Medical Group ο λόγος και τις σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις των 800 τ.μ., μέσα στις οποίες σας παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαβελτίωση της υγείας και της εξωτερικής εμφάνισης, καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών σας.

Εδώ, μεταξύ άλλων, θα βρείτε ειδικότητες όπως: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, γυναικολογία,γενική χειρουργική, αγγειοχειρουργική, ορθοπαιδική, ουρολογία-ανδρολογία, οφθαλμολογία, οδοντιατρική, ενδοκρινολογία και μεταμόσχευση μαλλιών μέσα από τη συνεργασία με τηv Bergmann Kord.

Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα αισθητικής, διαιτολογίας, life coaching (προσωπική υποστήριξη) και καλλυντικών. Σημεία αναφοράς του Athens Beverly Hills Medical Group ο σεβασμός και η αφοσίωση στον άνθρωπο, όπως και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τις συνεργασίες με κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς, με έμπειρο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη χρήση εξοπλισμού που βρίσκεται στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Διευθύνων Σύμβουλος και Επιστημονικός Διευθυντής του Athens Beverly Hills Medical Group είναι ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.