ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χτύπησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο

12:11 - 19 Ιουλ 2013 | ΥΓΕΙΑ
Αντιμέτωπος με διαδηλωτές, αλλά και άτομα που φαίνεται ότι δεν σχετίζονται με τον χώρο της Υγείας, βρέθηκε το πρωί ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός "είναι ανεπιθύμητος".

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση κάποιων εργαζομένων, αλλά και ατόμων που φώναζαν συνθήματα που δεν σχετίζονται με τις διεκδικήσεις στον χώρο της Υγείας.

Οι διαδηλωτές έσπρωξαν τον υπουργό και τον χτύπησαν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ρ/σ "Βήμα 99,5" τόνισε ότι τα επεισόδια είχαν προαναγγελθεί από ομάδες της άκρας αριστεράς, υποστηρίζοντας ότι δεν συμμετείχαν μόνον εργαζόμενοι, αλλά και "περιφερόμενοι".

Ο ίδιος επισήμανε ότι η αστυνομία του είχε εισηγηθεί να πάει από άλλο δρόμο προκειμένου να μην συναντήσει τους διαδηλωτές, ωστόσο -όπως είπε- "ο υπουργός δεν πρέπει να κρύβεται, κατέβηκα να τους μιλήσω, τους ζήτησα να μας πουν τα προβλήματα".

Αρχικά, όπως τόνισε, κάποιοι πέταξαν έναν καφέ, που πέτυχε τον Τάκη Σκανδαλάκη, παρά ταύτα η συζήτηση συνεχίστηκε. "Όταν πήγα να φύγω, με χτύπησαν, η αστυνομία αντέδρασε έντονα, υπήρξε ένταση, είπα στην αστυνομία να αποχωρήσει", είπε και πρόσθεσε: "Είναι αδιανόητο να μην επιτρέπουν στον υπουργό να επισκεφθεί ένα νοσοκομείο,
Δεν τους φοβάμαι, γι' αυτό στάθηκα απέναντι τους. Είναι φασιστικό και τριτοκοσμικό".

"Δεν πρόκειται να σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου, διότι μία φασιστική μειοψηφία θέλει να με σταματήσει από το να κάνω το καθήκον μου", υποστήριξε, διαβεβαιώνοντας ότι "δεν κρατώ κακίες. Και αύριο εάν θέλει ο σύλλογος εργαζομένων μπορεί με ηρεμία να έρθει να μιλήσουμε".
 
Τελευταία τροποποίηση στις 12:18 - 19 Ιουλ 2013

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.