ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

INTERAMERICAN: Δυναμική κινητοποίηση το καλοκαίρι στα νησιά

10:23 - 12 Σεπ 2013 | ΥΓΕΙΑ
Eντονη ήταν η δραστηριότητα που ανέπτυξαν οι υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας της INTERAMERICAN κατά το πρώτο οκτάμηνο, με κορύφωση κατά τους θερινούς μήνες.

 Η εταιρεία κατά το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου κινητοποίησε τα μέσα που διαθέτει για την υποστήριξη 3.358 περιστατικών, από τα οποία σε 95 πραγματοποιήθηκε αεροδιακομιδή και σε 3.187 μεταφορά με ασθενοφόρο. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα υποστηρίχθηκαν 76 περιστατικά στο εξωτερικό και παρασχέθηκε συμβουλευτική ιατρική υποστήριξη σε 18.282 περιπτώσεις.
Ειδικότερα κατά το τρίμηνο του καλοκαιριού η INTERAMERICAN ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για αεροδιακομιδή από τις οποίες 26 αφορούσαν στη νησιωτική Ελλάδα, εξ αφορμής ατυχήματος (12), σοβαρού προβλήματος υγείας (14) και σοβαρής ανάγκης μεταφοράς παιδιών (8).

Η εταιρεία "πέταξε" σε Σύρο, Κω, Ζάκυνθο, Μύκονο, Κρήτη, Πάρο, Χίο, Αμοργό, Κέρκυρα, Σκιάθο, Κεφαλλονιά αλλά και στην Τήνο και τη Σίφνο, όπου με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει συνάψει συμφωνία ομαδικής ασφαλιστικής κάλυψης των κατοίκων των δύο νησιών με άμεση ιατρική βοήθεια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.