ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσφορά της Ευρωκλινικής Αθηνών για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

11:13 - 23 Σεπ 2013 | ΥΓΕΙΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα επίσκεψης σε Λοιμωξιολόγο στο Ιατρείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής για συμβουλές προφύλαξης από νοσήματα σχετιζόμενα με το ταξίδι στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τηλ. 210 6416312.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31/10/2013.

Λίγα λόγια για το Ιατρείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής Ευρωκλινικής Αθηνών

Τις τελευταίες δεκαετίες έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των διεθνών ταξιδιωτών. Υπολογίζεται πως ποσοστό έως 70% των ατόμων που ταξιδεύουν από ανεπτυγμένη σε αναπτυσσόμενη χώρα κινδυνεύουν να εμφανίσουν κάποια λοιμώδη επιπλοκή.
Το Ιατρείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής της Ευρωκλινικής Αθηνών καλύπτει τις περιπτώσεις αυτές και πιο συγκεκριμένα:

  • Συμβουλευτική για ταξιδιώτες, όπου γίνεται εκτίμηση των κινδύνων υγείας αναλόγως του προορισμού αλλά και των υποκείμενων προβλημάτων υγείας του κάθε ατόμου.
  • Προγραμματισμός των απαραίτητων εμβολιασμών, οι οποίοι μπορεί να είναι προαπαιτούμενοι για είσοδο σε κάποιες χώρες
  • Οδηγίες για φαρμακευτική αγωγή, είτε για προφύλαξη π.χ. για ελονοσία, είτε σε περιπτώσεις έκτακτου συμβάντος κατά το ταξίδι.
  • Εκτίμηση προβλημάτων υγείας που προκύπτουν μετά την επιστροφή από ταξίδι, π.χ. πυρετός, διάρροιες
  • Συμβουλευτική για άτομα που πρόκειται να παραμείνουν για μεγάλο διάστημα σε άλλη χώρα ή για άτομα με επαναλαμβανόμενα ταξίδια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
  • Χορήγηση πιστοποιητικών υγείας σε άτομα που μετακινούνται για εργασία στο εξωτερικό.

Το Ιατρείο Ταξιδιωτικής Ιατρικής της Ευρωκλινικής Αθηνών παρέχει συμβουλευτική βασισμένη στα πλέον επίκαιρα επιδημιολογικά δεδομένα και γίνεται από δύο έμπειρους εξειδικευμένους λοιμωξιολόγους με προϋπηρεσία στο ΚΕΕΛΠΝΟ και σε Πανεπιστημιακά τμήματα. Τέλος, πλεονέκτημα του ιατρείου είναι η γειτνίασή του με το Ινστιτούτο Παστέρ, από το οποίο γίνεται η προμήθεια των ειδικών εμβολίων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.