ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Euromedica: Εξαγορά της Τουριστικές Επιχειρήσεις Δυτικής Μακεδονίας

18:23 - 03 Νοε 2006 | ΥΓΕΙΑ
Η Euromedica προχώρησε σε συμφωνία για την εξαγορά ποσοστού 90% της εταιρείας Τουριστικές Επιχειρήσεις Δυτικής Μακεδονίας, συμφερόντων της οικογένειας του κ. Γιάννη Μπουτάρη, έναντι 1.050.000 ευρώ.
Η παραπάνω εταιρία λειτουργεί τον πρότυπο ξενώνα La Moara, σε ιδιόκτητα ακίνητά της στον παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου Φλώρινας και εκμεταλλεύεται τον ξενώνα La Soare. Η συνολική δυναμικότητα των δύο ξενώνων ανέρχεται σήμερα σε 40 κλίνες.

Μέσω αυτής της εξαγοράς, η Euromedica θέλει να επεκτείνει την δραστηριότητά της στον τομέα του τουρισμού υγείας και του θεραπευτικού τουρισμού και σκοπεύει να δημιουργήσει κέντρο υγιεινής, ευεξίας, spa center, κέντρο αποκατάστασης και εναλλακτικών θεραπειών σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος.

Ο ξενώνας La Moara, σύμφωνα με τα σχέδια της Euromedica, θα επεκταθεί και θα προσαρμοστεί στον παραπάνω επιχειρηματικό της σχεδιασμό εντός του 2007.

Η παραπάνω εξαγορά αποτελεί σύζευξη των τομέων της υγείας και του τουρισμού και θα λειτουργήσει ως πιλοτικό πρόγραμμα για τη Euromedica, που σκοπεύει να το επεκτείνει και σε άλλες τουριστικές περιοχές, ιδίως στη Ρόδο και την Κρήτη, όπου ήδη λειτουργούν κλινικές του Ομίλου, αλλά και στην Κέρκυρα, καθώς και στη Χαλκιδική.

Επίσης, η Τουριστικές Επιχειρήσεις Δυτικής Μακεδονίας εκπονεί με κατασκευαστική εταιρία project κατασκευής ορεινών παραθεριστικών κατοικιών σε άλλη ιδιόκτητη έκτασή της, περίπου 4,5 στρεμμάτων, στον οικισμό του Νυμφαίου.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.