ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία Υγεία με τη MedNet Ελλάς

12:24 - 21 Δεκ 2006 | ΥΓΕΙΑ
Την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία MedNet Ελλάς, η οποία διαχειρίζεται ασφαλιστικά προγράμματα νοσοκομειακής κάλυψης μερικών εκ των μεγαλυτέρων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υγεία.

Η συμφωνία αφορά στην απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων που εκπροσωπεί η MedNet Ελλάς για νοσηλεία στο Υγεία με ειδικούς όρους, τόσο για τις αμοιβές των ιατρών, όσο και για τον τιμοκατάλογο του νοσοκομείου. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι τριετής και προβλέπει αναπροσαρμογές κάθε χρόνο, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται τη διατήρηση του μέσου κόστους ανά νοσηλεία για τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Σκοπός αυτής της συμφωνίας είναι η καθιέρωση ενός νέου πλαισίου συνεργασίας μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών και ιδιωτικών νοσοκομείων, βασισμένη σε υγιείς όρους, αποδεκτούς και επωφελείς και από τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές (ασφαλιστικές εταιρείες, ιατροί και νοσοκομεία), ενώ παράλληλα εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Η συμφωνία αυτή πραγματοποιήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και τη συμμετοχή σε όλα τα στάδια των συζητήσεων του Ιατρικού Συνδέσμου ΥΓΕΙΑ (ΙΣΥ), ο οποίος είχε εξουσιοδοτηθεί γι αυτό από τη Γενική Συνέλευση των ιατρών του Υγεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.