ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΥΓΕΙΑ: Ματαίωση Γ.Σ. λόγω μη απαρτίας

18:53 - 23 Ιαν 2007 | ΥΓΕΙΑ
Ματαιώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετοχων του Υγεία λόγω μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας. Έτσι η έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, που αποτελούσε και το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθεί σε νέα γενική συνέλευση της εταιρίας,

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε κατά τη γενική συνέλευση παρευρέθησαν 34 μέτοχοι που αντιπροσώπευαν το 50,74% του μετοχικού κεφαλαίου του Υγεία.

Υπενθυμίζεται πως τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν:

1) Επιβεβαίωση της απόφασης της από 18.7.2006 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας, με περιεχόμενο την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Συμπλήρωση και τροποποίηση επιμέρους όρων του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Εισαγωγή του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για την εξειδίκευση των Όρων αυτού, την έκδοση του Προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον Εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

2) Τροποποίηση των άρθρων 2 παρ. 2 (ίδρυση παραρτημάτων θεραπευτικών και διαγνωστικών μονάδων) και 4 (σκοπός της εταιρείας) του Καταστατικού της εταιρείας.

3) Τροποποίηση των άρθρων 5 παρ. 2δ, 10 παρ.1 και 17 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας (δικαίωμα προτίμησης σε περίπτωση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αναπλήρωση μελών Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία Διοικητικού Συμβουλίου), ώστε αυτά να εναρμονισθούν με προηγούμενες τροποποιήσεις άλλων άρθρων του Καταστατικού και με τις αντίστοιχες διατάξεις του κ.ν 2190/1920 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και

4) Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.