ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ

22:07 - 10 Μαϊ 2016 | ΥΓΕΙΑ
Τα καθήκοντά του ανέλαβε σήμερα και επίσημα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, που ορίστηκε ως αντικαταστάτης του Θανάση Γιαννόπουλου μετά από την αποπομπή του από την θέση από τον υφυπουργό Π. Πολάκη.

Ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ευχαρίστησε τον υπουργό, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή, και είπε ότι το έργο του ΚΕΕΛΠΝΟ προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία στην περίοδο αυτή, που στην κοινωνικοοικονομική κρίση προστίθεται η πρόκληση από την παραμονή στη χώρα μας δεκάδων χιλιάδων μεταναστών σε αντίξοες συνθήκες.


Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους στο κέντρο, ότι η προτεραιότητα της νέας διοίκησης θα είναι να υπάρχει ένα κλίμα καλής συνεργασίας με το επιστημονικό προσωπικό αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του φορέα, έτσι ώστε το ΚΕΕΛΠΝΟ να επιτελέσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα τον πολύ κρίσιμο ρόλο του στη δημόσια υγεία.


Επίσης τονίσθηκε στους εργαζόμενους ότι η κατεύθυνση που έχει δοθεί στη νέα διοίκηση είναι να υπάρχει θεσμική, διοικητική και λειτουργική εξυγίανση του φορέα, έτσι ώστε το ΚΕΕΛΠΝΟ, ξεπερνώντας τις παθογένειες του παρελθόντος, να μπορέσει να ανταποκριθεί στο βασικό σκοπό του που είναι η πρόληψη και η προστασία της δημόσιας υγείας.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:53 - 10 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.