ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρ Πολάκη για Γ.Ν. Θήρας και ασθενοφόρα

14:17 - 25 Ιαν 2017 | ΥΓΕΙΑ
Πυρ Πολάκη για Γ.Ν. Θήρας και ασθενοφόρα
Πυρ ομαδόν εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αιχμή δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για το Νοσοκομείο Θήρας, αλλά και ερώτηση της Ν.Δ. για το στόλο των ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ).
Αναφορικά με το Γ.Ν. στη Σαντορίνη ο κ. Πολάκης κατηγορεί το Πρώτο Θέμα ότι κάνει σύμπραξη «με τα πιο σκοτεινά ιδιωτικά συμφέροντα, τα οποία σαν μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά περιμένουν την αποτυχία του εγχειρήματος λειτουργίας του Γ.Ν. Θήρας ως δημόσιου νοσοκομείου, ώστε να αδράξουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν σε τιμή ευκαιρίας.»
 
Ο ίδιος δεσμεύεται ότι «θα παραμείνει ένα δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο θα παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Υγείας σε όποιον πολίτη της χώρας το έχει ανάγκη.» Επίσης σημειώνει ότι θα στελεχωθεί πλήρως και θα είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει την αυξημένη κίνηση της τουριστικής περιόδου, όπως άλλωστε συνέβη και την περασμένη σεζόν.»
 
Σε σχέση με την κατάθεση ερώτησης 20 βουλευτών της για το στόλο των ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) με ανακοίνωση το Υπ. Υγείας αναφέρει ότι η ΝΔ βάζει «σοβαρή υποψηφιότητα για Χρυσό Βατόμουρο Κωμωδίας». «Η ερώτηση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως κακόγουστη διασκευή της ελληνικής ταινίας «Φωνάζει ο Κλέφτης» αναφέρει και σημειώνει ότι από τον Οκτώβριο πέρυσι το ΕΚΑΒ έχει δρομολογήσει (από δωρεές και προμήθειες) τη δημιουργία  ενός στόλου με 400 αυτοκίνητα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.