ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρεις διακρίσεις για το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»

14:16 - 13 Σεπ 2018 | ΥΓΕΙΑ
Τρεις διακρίσεις για το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς»
Με τρεις διακρίσεις τιμήθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Γ.Ν.Α.) «Γ. Γεννηματάς» στην τελετή απονομής των βραβείων «Healthcare Business Awards 2018».

Συγκεκριμένα:

  • Το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές-Δράση για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση απέσπασε το Ετήσιο Πρόγραμμα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Διαβητικής Αμφιβληστροειδοπάθειας με πρωτοπόρο χρήση φορητού αμφιβληστροειδογράφου για screening ασθενών. Το βραβείο παρέλαβαν η Γεωργία Θανασά, υπεύθυνη του Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και ο Γιώργος Μακρής, επιμελητής της Κρατικής Οφθαλμολογικής Κλινικής.
  • Το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές για το Καινοτόμο Τμήμα απέσπασε το Φαρμακευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου για τον εκσυγχρονισμό και την εισαγωγή συστήματος ελέγχου και διαχείρισης barcode στο Νοσοκομειακό Φαρμακείο, με αποτέλεσμα την ορθολογική διαχείριση του φαρμάκου στο Νοσοκομείο. Το βραβείο παρέλαβε η Όλγα Οικονόμου, διευθύντρια του Τμήματος Φαρμακείου.
  • Το Αργυρό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές για την Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου απέσπασε η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, παρουσιάζοντας τις δράσεις διοικητικής βελτίωσης, φροντίδας ασθενών και τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν. Το βραβείο παρέλαβε η Γιαννούλα Νταβώνη, διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς».

Είναι η τριτή συνεχής χρονιά που το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» αποσπά διακρίσεις και βραβεία στον διαγωνισμό «Healthcare Business Awards».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.