ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση περί των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας

13:39 - 02 Μαϊ 2007 | ΥΓΕΙΑ

Η ΙΑΣΩ ΑΕ ανακοινώνει προς το Επενδυτικό κοινό ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 30.4.2007 αποφασίσθηκαν τα ακόλουθα:
1. Η ανάθεση εκτελεστικών καθηκόντων στο μέλος του Δ.Σ. Ιωάννη Τρομπούκη με τον διορισμό του ως Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρίας. Η σύνθεση του Δ.Σ. έχει πλέον ως εξής: ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Ιωάννης Ζολώτας, Πρόεδρος. Παρασκευάς Πετρόπουλος, Α? Αντιπρόεδρος. Λάμπρος Μήτρου, Β'' Αντιπρόεδρος. Γεώργιος Σταματίου, Διευθύνων Σύμβουλος. Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος. Ηλίας Τριανταφύλλου, Διευθύνων Σύμβουλος. Ιωάννης Τρομπούκης, Διευθύνων Σύμβουλος. ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Παναγιώτης Θεοφανάκης, Μέλος. Στυλιανός Ζαρκινός, Μέλος. Ηλίας Χείλαρης, Μέλος. Διονύσιος Καραμαλίκης, Μέλος. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Σπυρίδων Δημητρουλέας. Ηλίας Πετρόπουλος.
2. Η πρόσκληση των μετόχων της Εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 23.5.2007 και ώρα 12.00μ.μ. στα Γραφεία της Εταιρίας.
3. Η πρόταση προς την Τακτική Γενική Συνέλευση για μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 1,00 ευρώ με σκοπό την αναλογική πραγματική διανομή αυτής στους μετόχους. Το Διοικητικό Συμβούλιο σημειώνει ότι πάγια πολιτική του είναι η επαύξηση της μετοχικής απόδοσης με την παροχή ρευστότητας στους μετόχους. Η πολιτική αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση του επενδυτικού προγράμματος της Εταιρείας και την αναπτυξιακή της πολιτική.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.