ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσληψη στελεχών

15:00 - 25 Μαϊ 2007 | ΥΓΕΙΑ

Στα πλαίσια των υποχρεώσεων που απορρέουν από το νομοθετικό πλαίσιο, τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τον κανονισμό του Χ.Α, η εταιρία γνωστοποιεί ότι προσελήφθησαν τα κάτωθι στελέχη:
1. Σπύρος Μαυραντώνης, ως Συμβούλου Διοίκησης, οικονομολόγου, με ΜΒΑ από το Boston University και πολυετή εμπειρία σε οικονομική ανάλυση και επενδυτικές σχέσεις. Διετέλεσε επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες.
2. Φώτης Τριανταφυλλιάς, ως Συμβούλου Διοίκησης, Αρχιτέκτονα Νοσοκομειολόγου, με μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό, κατασκευή και οργάνωση Νοσοκομείων διεθνώς. Έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε πολλές εταιρείες του κλάδου. Μέχρι πρότινος ήταν εντεταλμένος Σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης Φιλοκτήτη.
3. Νίκος Αϊβαλιώτης, ως Συμβούλου Διοίκησης, Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές σε διοίκηση κατασκευών στις ΗΠΑ. Εχει δραστηριοποιηθεί διεθνώς στον κατασκευαστικό κλάδο και διετέλεσε Τεχνικός Σύμβουλος στον Ομιλο ΙΑΣΩ από το 1999 μέχρι τον Απρίλιο του 2007.
4. Νικόλαος Πόδας, ως Συμβούλου Διοίκησης, Οικονομολόγος Α.Β.Σ.Θ., με Master of Arts από το Πανεπιστήμιο του Reading. Έχει διατελέσει Διοικητής και πρόεδρος Δ.Σ. σε Νοσοκομεία και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε φορείς του Ιδιωτικού τομέα. Στον κ. Πόδα από σήμερα ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Εσωτερικού ελέγχου της Εταιρείας σε αντικατάσταση της κ. Η. Κουρεμέτη που παραιτήθηκε χθες για προσωπικούς λόγους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.