ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτέλους η Θεσσαλονίκη αποκτά δικό της ογκολογικό κέντρο «Νίκος Κούρκουλος»

11:36 - 31 Ιαν 2020 | ΥΓΕΙΑ
Επιτέλους η Θεσσαλονίκη αποκτά δικό της ογκολογικό κέντρο «Νίκος Κούρκουλος»
Η Θεσσαλονίκη αποκτά επιτέλους το δικό της Πρότυπο Ογκολογικό Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας, στα πρότυπα του αντίστοιχου Κ.Η.Ν. «Νίκος Κούρκουλος» του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια στην Αθήνα.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο "Νίκος Κούρκουλος" προσφέρει καθημερινά ελπίδα και φροντίδα σε πάρα πολλούς συμπολίτες μας που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και το προσωπικό, αποσπασμένο από τον Άγιο Σάββα πραγματικά εργάζεται με μεγάλο ζήλο και με απόλυτο σεβασμό απέναντι στους ασθενείς.

Η Μαριάννα Λάτση, που υλοποίησε το παραπάνω έργο ανακοίνωσε την Πέμπτη πως έχει ήδη δρομολογηθεί η δημιουργία ενός αντίστοιχου Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας και στη Θεσσαλονίκη.

3101

«Όταν σχεδιάζαμε αυτό το Πρότυπο Κέντρο εδώ, είχαμε στο μυαλό μας να δημιουργήσουμε κάτι το οποίο να μπορούμε να το αναπαράγουμε και σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας. Είμαι ευτυχής να σας πω ότι είμαστε σχεδόν έτοιμοι, είμαστε σε επαφές με την Κυβέρνηση και με τον υπουργό Υγείας για να κάνουμε ένα τέτοιο Πρότυπο Κέντρο και στη Θεσσαλονίκη» ανακοίνωσε η μεγάλη χορηγός του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο "Νίκος Κούρκουλος".

Η ημέρα της εκδήλωσης ήταν συμβολική, καθώς συμπληρώνονται ακριβώς 13 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Κούρκουλου, στη μνήμη του οποίου είναι ασφαλώς αφιερωμένο το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας που βρίσκεται Ασωπίου 4 & Παράσχου στου Γκύζη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.