ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστέλλονται οι άδειες στον τομέα της Υγείας λόγω του κοροναϊού

19:26 - 26 Φεβ 2020 | ΥΓΕΙΑ
Την μέχρι νεωτέρας αναστολή και ανάκληση των κανονικών αδειών του προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας, των Κεντρικών Υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, του ΕΚΕΑ, της ΕΚΑΠΥ, του ΙΦΕΤ και των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Τοπικά Ιατρεία), καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας σε όλη τη χώρα, αποφάσισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της επιφυλακής και των εκτάκτων μέτρων που εφαρμόζονται, εξαιτίας του κοροναϊού.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές ανακοίνωσαν τo πρώτο θετικό στον Covid- 19 κρούσμα στη χώρα μας. Πρόκειται για 38χρονη Ελληνίδα, που είχε ταξιδέψει στη Βόρεια Ιταλία. Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οικειοθελώς απομονώνονται όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της τις τελευταίες ημέρες.

Η 38χρονη νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο (αρνητικής πίεσης) στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, το οποίο και αποτελεί νοσοκομείο αναφορά για τη βόρεια Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός: Οκτώ οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Τελευταία τροποποίηση στις 19:33 - 26 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.