ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολιασμός Δημοσιεύματος

11:06 - 04 Ιουλ 2007 | ΥΓΕΙΑ

Σχετικά με το δημοσίευμα με τίτλο ΙΑΣΩ: στα 66εκατ, η κλινική στα Ν. Προάστια στο site Euro2day της 03/7/2007, η ΙΑΣΩ Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας αποφάσισε, σε συνεδρίασή του στις 2 Μαρτίου 2007, την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον κατασκευαστικό όμιλο Χαραγκιώνη για την κατασκευή σε ακίνητο του ίδιου κατασκευαστικού ομίλου νέας κλινικής, έναντι του ποσού των 66 εκ. ευρώ, το οποίο θα αρχίσει να καταβάλλεται, όταν θα ξεκινήσει η κατασκευή του ισογείου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε ανάσχεση ή διακοπή των εργασιών λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων.
Ωστόσο, με δεδομένο το πολύπλοκο ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει το συγκεκριμένο ακίνητο, η εκτέλεση της ανωτέρω συμφωνίας τελεί υπό την προϋπόθεση του ελέγχου και της διασφάλισης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, καθώς και της παροχής επαρκών εγγυήσεων στην ΙΑΣΩ ΑΕ σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ακινήτου. Στα πλαίσια αυτά, η ΙΑΣΩ ΑΕ έκανε χρήση του δικαιώματος που της παρέχει ο νόμος 3340/2005 για την αναβολή δημοσίευσης της εν λόγω πληροφορίας. Η ΙΑΣΩ ΑΕ πρόκειται να ενημερώσει αναλυτικότερα και άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα σημαντική εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος και μόλις οριστικοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες του εγχειρήματος.
Αναφορικά με το δεύτερο θέμα του δημοσιεύματος, που αφορά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΙΑΣΩ Νοτίων Προαστίων, η ΙΑΣΩ ΑΕ παραπέμπει το επενδυτικό κοινό στην από 6-2-2007 σχετική ανακοίνωσή της. Η ΙΑΣΩ ΑΕ θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό περαιτέρω αναφορικά με την τελική της συμμετοχή στην ΙΑΣΩ Νοτίων Προαστίων μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στις 5-7-2007, οπότε θα είναι σε θέση να ανακοινώσει το οριστικό ποσοστό συμμετοχής της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.