ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπό προϋποθέσεις η κατασκευή κλινικής από το ΙΑΣΩ

11:04 - 04 Ιουλ 2007 | ΥΓΕΙΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΑΣΩ αποφάσισε, σε συνεδρίασή του στις 2 Μαρτίου 2007, την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον κατασκευαστικό όμιλο Χαραγκιώνη για την κατασκευή σε ακίνητο του ίδιου κατασκευαστικού ομίλου νέας κλινικής, έναντι του ποσού των 66 εκ. ευρώ, το οποίο θα αρχίσει να καταβάλλεται, όταν θα ξεκινήσει η κατασκευή του ισογείου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε ανάσχεση ή διακοπή των εργασιών λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων.

Ωστόσο, με δεδομένο το πολύπλοκο ιδιοκτησιακό καθεστώς που διέπει το συγκεκριμένο ακίνητο, η εκτέλεση της ανωτέρω συμφωνίας τελεί υπό την προϋπόθεση του ελέγχου και της διασφάλισης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, καθώς και της παροχής επαρκών εγγυήσεων στην Ιασώ σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ακινήτου.

Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία έκανε χρήση του δικαιώματος που της παρέχει ο νόμος  για την αναβολή δημοσίευσης της εν λόγω πληροφορίας και πρόκειται να ενημερώσει αναλυτικότερα και άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα σημαντική εξέλιξη επί του ανωτέρω θέματος και μόλις οριστικοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες του εγχειρήματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.