ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολιασμός Δημοσιεύματος

11:00 - 10 Ιουλ 2007 | ΥΓΕΙΑ

Η ΙΑΣΩ ΑΕ αναφορικά με το δημοσίευμα του Χ. Κίτσιου στην Euro2day, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:
1) Η εταιρία ΙΑΣΩ Α.Ε. βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την εταιρία NBGI, προκειμένου η τελευταία να παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες επενδυτικής τραπεζικής. Ευθύς ως ολοκληρωθεί η σχετική συμφωνία, η ΙΑΣΩ Α.Ε. θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.
2) Η εταιρία ερευνά, μελετά και προσαρμόζει το επενδυτικό της πρόγραμμα διαρκώς, με στόχο πάντα την επίτευξη των καλύτερων αποδόσεων για τους μετόχους της. Το επενδυτικό πρόγραμμα που έχουμε ανακοινώσει περιλαμβάνει την λειτουργία Παιδιατρικού τμήματος, την ολοκλήρωση της κατασκευής της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και την κατασκευή της ΙΑΣΩ Νοτίων Προαστίων. Η εταιρία ερευνά, αναλύει και αξιολογεί περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος, ανακοινώνει όμως στο επενδυτικό κοινό μόνο τα σχέδια ή τις συμφωνίες που έχουν οριστικοποιηθεί. Το χρηματοδοτικό σχήμα της κάθε επένδυσης είναι σημαντικό και διαμορφώνεται ύστερα από διεξοδική μελέτη για την ασφάλεια και την απόδοση της κάθε επένδυσης.
3) Όπως επανειλημμένα έχουμε δηλώσει, η εταιρία δεν σχολιάζει ενέργειες μετόχων της, προς όποια κατεύθυνση και αν κατατείνουν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.