ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία για εξαγορά του νοσοκομείου ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ στην Κύπρο

16:06 - 18 Ιουλ 2007 | ΥΓΕΙΑ
Από το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία Α.Ε. ανακοινώνεται η εξαγορά ποσοστού 56,7% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Χρυσαφιλιώτισσα Δημόσια Λτδ στην οποία ανήκει το ιδιωτικό νοσοκομείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ στην Λεμεσό της Κύπρου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο Νοσοκομείο που κατασκευάστηκε το 2004, ανεπτυγμένο σε κτίριο 7.000 τ.μ, και διαθέτει 86 κλίνες (κυρίως σουίτες και μονόκλινα ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 5 αίθουσες τοκετών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, και όλα τα σύγχρονα εργαστήρια (αξονικός τομογράφος, μαγνητικός τομογράφος κλπ). Καλύπτει όλες τις ιατρικές ειδικότητες συμπεριλαμβανομένης και της μαιευτικής ενώ οι συνεργαζόμενοι με το Νοσοκομείο ιατροί ξεπερνούν τους 120. Θυγατρική 100% της ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ είναι και η εταιρεία Ιατρικό Κέντρο Λεμεσού Αχίλλειον Λτδ.
Το τίμημα που έχει συμφωνηθεί για την εξαγορά είναι 8.266.756 Λίρες Κύπρου και η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί μετά την πραγματοποίηση ικανοποιητικού για τον αγοραστή, νομικού και οικονομικού ελέγχου καθώς και τη λήψη της αναγκαίας έγκρισης από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου.
Η εξαγορά νοσοκομείου στην Κύπρο εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπτυξης του Υγεία που υλοποιείται ταχύτατα και στοχεύει στη δημιουργία του μεγαλύτερου ομίλου παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.