ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

11:12 - 26 Σεπ 2007 | ΥΓΕΙΑ

Σε απάντηση της από 24/9/2007 επιστολής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η οποία αναφέρεται σε δημοσιεύματα του οικονομικού τύπου σχετικά με την είσοδο της εταιρείας μας στην αγορά των διαγνωστικών κέντρων, καθώς και στον τομέα ιδιωτικής διακομιδής ασθενών σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα.
Πρόθεση της εταιρείας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία θα επιθυμούσε να δραστηροποιηθεί προς την κατεύθυνση αυτή (συμμετοχή ή συνεργασία με ένα δίκτυο πολυιατρείων και διαγνωστικών κέντρων), σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Οι επιχειρηματικές και οικονομικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει η τυχόν είσοδο μας στην αγορά διαγνωστικών κέντρων δεν έχει προς το παρόν εκτιμηθεί με ακρίβεια. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι η είσοδος της εταιρείας στο χώρο αυτό, θα βελτιώσει τις επιδόσεις της, πράγμα που εξαρτάται από την επιλογή του χρόνου και του τρόπου όπως αναφέρεται με σαφήνεια στο δημοσίευμα.
Όσον αφορά την ιδιωτική διακομιδή ασθενών σας γνωρίζουμε ότι το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα δεν επιτρέπει καθόλου τη διακίνηση ασθενών εκτός αυτών που νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές. Όσον αφορά διακομιδές ασθενών σε άλλες χώρες, εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθούμε σε αυτόν τον τομέα σε συνδυασμό με την ανάπτυξη φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας, σ'αυτές.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και τις εποπτικές αρχές για τυχόν σχετικές αποφάσεις ή εξελίξεις για τα ανωτέρω.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.