ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υγεία: Εξετάζει είσοδο σε νέες δραστηριότητες

11:33 - 26 Σεπ 2007 | ΥΓΕΙΑ
Πρόθεση του Υγεία είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της εταιρείας θα επιθυμούσε να δραστηριοποιηθεί στην αγορά των διαγνωστικών κέντρων, καθώς και στον τομέα ιδιωτικής διακομιδής ασθενών (συμμετοχή ή συνεργασία με ένα δίκτυο πολυιατρείων και διαγνωστικών κέντρων), σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Οι επιχειρηματικές και οικονομικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει η τυχόν είσοδο μας στην αγορά διαγνωστικών κέντρων δεν έχει προς το παρόν εκτιμηθεί με ακρίβεια, σημειώνει η εταιρεία σε επιστολή της προς το ΧΑ. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία θεωρεί ότι η είσοδος της εταιρείας στο χώρο αυτό, θα βελτιώσει τις επιδόσεις της, πράγμα που εξαρτάται από την επιλογή του χρόνου και του τρόπου.

Όσον αφορά την ιδιωτική διακομιδή ασθενών ότι το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα δεν επιτρέπει καθόλου τη διακίνηση ασθενών εκτός αυτών που νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές. Όσον αφορά διακομιδές ασθενών σε άλλες χώρες, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί σε αυτόν τον τομέα σε συνδυασμό με την ανάπτυξη φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας, σ'αυτές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.