ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόφαση για συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ και ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ

19:15 - 28 Σεπ 2007 | ΥΓΕΙΑ

Η εταιρεία EUROMEDICA A.E., σύμφωνα με το Ν. 3371/2005 και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας και τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιριών ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. και ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε., κατά την συνεδρίασή τους, στις 28 Σεπτεμβρίου 2007, αποφάσισαν την συγχώνευση δι' απορροφήσεως των εταιριών ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. και ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. από την EUROMEDICA A.E., με βάση τις συνδυασμένες διατάξεις του ΚΝ 2190/1920 και του Ν. 2166/1993, όπως ισχύουν. Ως ημερομηνία μετασχηματισμού ορίσθηκε η 30 Σεπτεμβρίου 2007.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των απορροφώμενων εταιρειών θα αναθέσουν στην BDO Πρότυπος Ελληνική Ελεγκτική Α.Ε., τη σύνταξη της σχετικής εκθέσεως για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων, των ισολογισμών μετασχηματισμού. Επίσης τα Διοικητικά Συμβούλια των εμπλεκομένων εταιρειών θα αναθέσουν σε χρηματοοικονομικό σύμβουλο την αποτίμηση των εταιριών προκειμένου για τον προσδιορισμό των σχέσεων ανταλλαγής μεταξύ EUROMEDICA A.E. και των τριών απορροφώμενων εταιριών.
Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση των εκ του νόμου οριζομένων εγκρίσεων των αρμοδίων εταιρικών οργάνων και των αρμοδίων αρχών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.