ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολιασμός Δημοσιευμάτων

13:06 - 02 Οκτ 2007 | ΥΓΕΙΑ

Η Εταιρία Euromedica AE, κατ' εφαρμογή του άρθρου 2 της Απόφασης 5/204/2000 της Ε.Κ. και του άρθρου 6 παρ. 1δ του Ν.3340/2005 και σχολιάζοντας πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού και έγχαρτου τύπου ανακοινώνει τα εξής:
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και βασικός μέτοχος της Εταιρίας κ. Θωμάς Λιακουνάκος, συναντήθηκε πρόσφατα με τη διοίκηση της εταιρίας ΙΑΣΩ Α.Ε. καθώς και με ιατρούς μετόχους. Κατά τις συναντήσεις αυτές διερευνήθηκαν εναλλακτικοί τρόποι λειτουργικής και μετοχικής συνεργασίας των δύο Εταιριών και αντηλλάγησαν απόψεις.
Ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος αναφέρθηκε επίσης εν εκτάσει στην λειτουργική και γεωγραφική συμπληρωματικότητα που παρουσιάζουν οι δύο εταιρίες καθώς και στις σημαντικές συνέργιες που θα προκύψουν για τους μετόχους, τους εργαζομένους και τους ασθενείς/επισκέπτες του ενιαίου δικτύου των ιατρικών μονάδων των δύο εταιριών, σε περίπτωση καθολικής ενοποίησης. Κατά τη συνάντηση αυτή δεν ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις.
Η Εταιρία, θα ενημερώσει σχετικά το επενδυτικό κοινό και τις Αρμόδιες Αρχές εάν ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις επί των ανωτέρω.
Η Εταιρία υπενθυμίζει ότι, είναι ήδη ο μεγαλύτερος μέτοχος της ΙΑΣΩ Α.Ε. με ποσοστό συμμετοχής μεγαλύτερο του 10%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.