ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολιασμός δημοσιεύματος

18:06 - 18 Οκτ 2007 | ΥΓΕΙΑ
Σχετικά με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο που αφορούν: α) στην εξαγορά από τη Euromedica Α.Ε. Διαγνωστικού Κέντρου στην Ελευσίνα, έναντι 3 εκατ. Ευρώ, β) στο ενδιαφέρον της Εταιρίας μας για αγορά ακινήτου στην περιοχή Παλαιού Φαλήρου Αττικής, η EUROMEDICA A.E. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
Στις 12-10-2007 η Euromedica Α.Ε. προχώρησε σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας και προσυμφωνίας για την εξαγορά του 49% των μετοχών της "ΙΩΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε.", που λειτουργεί διαγνωστικό εργαστήριο στην Ελευσίνα (απεικονίσεων, βιοπαθολογίας κ.λπ.) και παράλληλα διατηρεί τον έλεγχο της εταιρίας "ΜΕΓΑΡΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α.Ε.", η οποία λειτουργεί Διαγνωστικό Εργαστήριο (απεικονίσεων βιοπαθολογίας κ.λπ.) στα Μέγαρα, έναντι ποσού 4.295.000 ευρώ. Παράλληλα, η εταιρία προχώρησε σε προσυμφωνία εξαγοράς ποσοστού 49% της "ΙΩΝΙΑ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ Α.Ε.", έναντι ποσού 204.000 ευρώ και συμφώνησε ότι θα αποκτήσει ένα ακίνητο 772 τ.μ. στη Μαγούλα Αττικής, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της εταιρίας αυτής, έναντι ποσού 100.000 ευρώ. Επιπλέον, η εταιρία Euromedica Α.Ε. προγραμματίζει την ανάπτυξη διαγνωστικού κέντρου και στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, είτε σε ιδιόκτητο είτε σε μισθωμένο ακίνητο.
Για οποιαδήποτε οριστική συμφωνία επέλθει επί των ανωτέρω, η Εταιρία θα ενημερώσει σχετικά το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες αρχές.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.