ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υγεία: Εκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου

19:30 - 08 Νοε 2007 | ΥΓΕΙΑ
Σε έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου (στο εξής «το ΜΟΔ») Διαπραγματεύσιμου στο Χ.Α. προχωρά το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Υγεία. Οι Γενικοί Όροι του ομολογιακού δανείου έχουν ως εξής:

Είδος Ομολογιών : Ονομαστικές, μετατρέψιμες σε κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρίας.

Αριθμός Ομολογιών μετατρέψιμων σε κοινές μετοχές : Έως 66.670.000.

Ονομαστική αξία Ομολογιών : 4,50 Ευρώ εκάστη.

Τιμή διάθεσης Ομολογιών : 4,50 Ευρώ ανά Ομολογία.

Αναλογία συμμετοχής των παλαιών μετόχων στην έκδοση : 1,0384735202 ομολογίες ανά 1 κοινή μετοχή, παραλειπομένου τυχόν κλάσματος που προκύπτει.

Προβλεπόμενα έσοδα έκδοσης : Έως 300.015.000 Ευρώ.

Στην περίπτωση, κατά την οποία το ΜΟΔ δεν καλυφθεί πλήρως από τους παλαιούς μετόχους ή και από άλλους (τρίτους) επενδυτές, η έκδοση θα ανέλθει μέχρι του ποσού που θα καταβληθεί.

Διάρκεια : 5 έτη.

Επιτόκιο : EURIBOR τριών (3) μηνών, πλέον Περιθωρίου μίας εκατοστιαίας μονάδας (1%) ετησίως.

Απόδοση στη λήξη: 10%.

Τιμή αποπληρωμής των ομολογιών στην λήξη: 4,95 Ευρώ εκάστη.

Τιμή μετατροπής : 4,50 ευρώ.

Λόγος Μετατροπής: Κάθε μία (1) ομολογία είναι μετατρέψιμη σε μία (1) κοινή ονομαστική μετοχή της Εταιρίας.

Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι Μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μετόχων της «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.» κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 9/11/2007.

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην έκδοση του ΜΟΔ με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων ορίζεται η 12/11/2007 Από την ίδια ημερομηνία 12/11/2007 η τιμή εκκίνησης των μετοχών της Εταιρίας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α., σε συνδυασμό με την από 35/24.11.2005 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύει.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης για την έκδοση του ΜΟΔ με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων ορίζεται από την 16/11/2007 έως και 14/12/2007.

Τα δικαιώματα προτίμησης είναι μεταβιβάσιμα και θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. συμπίπτει με την έναρξη της περιόδου άσκησης τους. Η λήξη διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του ΧΑ θα πραγματοποιείται 4 εργάσιμες ήμερες πριν την λήξη της άσκησης των δικαιωμάτων (10/12/2007).

Τα δικαιώματα θα είναι πιστωμένα στους Λογαριασμούς της Μερίδας κάθε δικαιούχου στο ΣΑΤ την ημερομηνία έναρξης άσκησης δικαιώματος προτίμησης.

Η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης θα γίνεται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από όλα τα καταστήματα της «MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.».

Για την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης οι κ.κ. Μέτοχοι θα πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική τους ταυτότητα, την εκτύπωση των στοιχείων Σ.Α.Τ., τον αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ), καθώς και τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Δικαιωμάτων για άσκηση Δικαιώματος Προτίμησης, την οποία θα πρέπει να αναζητήσουν από τον χειριστή του λογαριασμού τους (ή από την«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.») αν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό στο Σ.Α.Τ. Επισημαίνεται ότι οι κ.κ. Μέτοχοι κατά την εξάσκηση των δικαιωμάτων τους θα πρέπει να δηλώσουν επίσης: α) τον αριθμό μερίδας επενδυτή Σ.Α.Τ., β) τον αριθμό λογαριασμού αξιών στο Σ.Α.Τ. και γ) τον εξουσιοδοτημένο χειριστή του λογαριασμού αξιών. Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι δικαιωμάτων προτίμησης μπορούν να εξουσιοδοτήσουν προσηκόντως τον χειριστή του λογαριασμού αξιών τους για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους τους με σκοπό την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης για λογαριασμό τους αναφορικά με τη συμμετοχή τους στο ΜΟΔ.

Με την εγγραφή τους οι κ.κ. Μέτοχοι ή οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι θα καταβάλουν την αξία των ομολογιών (4,50 Ευρώ για κάθε ομολογία) σε ειδικό λογαριασμό, που έχει ήδη ανοίξει η Εταιρία στην «MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.».

Οι νέες Ομολογίες που θα εκδοθούν θα έχουν ’ϋλη μορφή.

Σε περίπτωση μη κάλυψης της έκδοσης του ΜΟΔ από τους παλαιούς μετόχους, τυχόν αδιάθετα υπόλοιπα του ΜΟΔ θα διατεθούν ελεύθερα κατά την κρίση του Δ.Σ. της Εταιρίας. Η Εταιρία με νεότερη ανακοίνωση της θα γνωστοποιήσει στο επενδυτικό κοινό το ποσοστό κάλυψης του ΜΟΔ.

Η απόδοση των ομολογιών στους δικαιο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.