ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιασώ: Αποφάσεις έκτακτης γενικής συνέλευσης

18:16 - 03 Σεπ 2008 | ΥΓΕΙΑ
Κατά τη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΙΑΣΩ Α.Ε. ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

1. Η αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρίας από "ΙΑΣΩ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε." σε "ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε." και την αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρίας ως εξής:

1. Η Ανώνυμη Εταιρεία φέρει την επωνυμία ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε. και διακριτικό τίτλο "ΙΑΣΩ Α.Ε.".

Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή η επωνυμία της Εταιρείας θα χρησιμοποιείται σε πιστή μετάφραση στην ξένη γλώσσα.

2. (α) Η τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρίας με την προσθήκη των ακόλουθων παραγράφων:

"3. Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να παρέχει εγγυήσεις ή άλλες ασφάλειες υπέρ των θυγατρικών ή συνδεδεμένων με την εταιρεία εταιρειών, τηρουμένων πάντα των προϋποθέσεων που θέτει η εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

4. Για την έκδοση ομολογιακού δανείου αρκεί απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτός αν ο νόμος ορίζει διαφορετικά, όπως στις περιπτώσεις των άρθρων 3α και 3β κ.ν. 2190/1920." και

(β) Την τροποποίηση του άρθρου 8 του Καταστατικού της Εταιρίας με την προσθήκη της ακόλουθης παραγράφου:

"4. Οι συζητήσεις και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου καταχωρούνται περιληπτικά σε ειδικό βιβλίο που μπορεί να τηρείται και κατά το μηχανογραφικό σύστημα. Τα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου υπογράφονται από όλα τα παριστάμενα (αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου) στη συνεδρίαση μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου δεν δικαιούται να αρνηθεί την υπογραφή των πρακτικών της συνεδριάσεως στην οποία έλαβε μέρος, δύναται όμως να ζητήσει την αναγραφή στα πρακτικά της γνώμης του, εάν διαφωνεί με κάποια από τις λαμβανόμενες αποφάσεις. Σε περίπτωση κατά την οποία κάποιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αρνείται να υπογράψει τα πρακτικά συνεδριάσεως αυτού γίνεται μνεία σε αυτά περί της αρνήσεως.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.