ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TikTok: H εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις για το 2020

09:35 - 13 Αυγ 2021 | Τεχνολογία
TikTok: H εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις για το 2020
Το TikTok ήταν η εφαρμογή με τις περισσότερες λήψεις στον κόσμο το 2020 καθώς πήρε την πρώτη θέση από το Facebook Messenger, σύμφωνα με την εταιρεία ψηφιακών αναλύσεων App Annie.

Η κινεζική πλατφόρμα κοινοποίησης βίντεο είναι η μόνη εφαρμογή που δεν ανήκει στο Facebook που φτάνει την πρώτη πεντάδα όσον αφορά τις λήψεις παγκοσμίως.

Στην πατρίδα του, ο ιδιοκτήτης του TikTok ByteDance κατέχει επίσης την κορυφαία θέση με την κινεζική εφαρμογή βίντεο Douyin.

Η συνεχής δημοτικότητα του TikTok εμφανίστηκε ακόμη και αφού ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να το απαγορεύσει στην Αμερική.

Οι εφαρμογές που ανήκουν στο Facebook κατέχουν την πρώτη θέση από την έναρξη της έρευνας το 2018 και η εταιρεία εξακολουθεί να κυριαρχεί στις λίστες.

Ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Mark Zuckerberg συμπληρώνει την υπόλοιπη πεντάδα με την κορυφαία εφαρμογή του Facebook καθώς και τα WhatsApp, Instagram και Facebook Messenger.

Στο μεταξύ, την περασμένη εβδομάδα, προέκυψε ότι το TikTok δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα εξαφάνισης κλιπ παρόμοια με τις λειτουργίες στο Snapchat, το Facebook και το Instagram.

Το TikTok Stories θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο που δημοσιεύεται από λογαριασμούς που ακολουθούν για 24 ώρες προτού διαγραφούν.

Αυτό προέκυψε αφού το WhatsApp παρουσίασε τη δυνατότητα στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες ή βίντεο που εξαφανίζονται μετά την προβολή τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.