ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter: Ξεκινάει τις περικοπές ο Μασκ- Ζήτησε λίστα απολύσεων

16:52 - 30 Οκτ 2022 | Τεχνολογία
Twitter: Ξεκινάει τις περικοπές ο Μασκ- Ζήτησε λίστα απολύσεων
Έβγαλε τη… «σκούπα» ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, αφού φέρεται να έδωσε εντολή για απολύσεις στο Twitter, και μάλιστα άμεσα, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδα δεν αναφέρει πόσοι εργαζόμενοι θα επηρεαστούν από τις περικοπές, ωστόσο πήγες αναφέρουν ότι ορισμένα τμήματα της εταιρείας θα νιώσουν περισσότερο «πόνο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Μασκ θέλει να μειώσει το προσωπικό της εταιρείας κατά 75%, αν και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας το διέψευσε όταν έφτασε στα κεντρικά γραφεία της δημοφιλούς πλατφόρμας την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν την ολοκλήρωση της εξαγοράς, κουβαλώντας έναν νεροχύτη για να δώσει το μήνυμα σε στελέχη και υπαλλήλους: «Χωνέψτε το!».

{https://twitter.com/elonmusk/status/1585341984679469056}

Πότε αναμένονται οι απολύσεις

Οι απολύσεις θα μπορούσαν να συμβούν πριν από την 1η Νοεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που οι εργαζόμενοι θα λάβουν δωρεάν μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό μέρος των αποδοχών τους.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Μασκ μπορεί να μην χρειαστεί να δώσει τις μετοχές αυτές εάν απολύσει υπαλλήλους πριν από αυτή την ημερομηνία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.