ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασκ: Αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Twitter-Άλλαξε το βιογραφικό του

10:11 - 01 Νοε 2022 | Τεχνολογία
Μασκ: Αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της Twitter-Άλλαξε το βιογραφικό του
O Έλον Μασκ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla Inc, ανέφερε χθες σε έγγραφα ότι θα είναι πλέον ο διευθύνων σύμβουλος της Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ απέλυσε την προηγούμενη εβδομάδα τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Twitter Παράγκ Αγκραουάλ, αλλά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησής της.

Προηγουμένως, άλλαξε το βιογραφικό του στο Twitter ως «Chief Twit», σε μία έμμεση αναφορά για την προγραμματισμένη κίνησή του. Σε άλλα έγγραφα που κατατέθηκαν χθες ο Μασκ αποκάλυψε ότι έγινε ο μοναδικός διευθυντής της Twitter ως αποτέλεσμα της εξαγοράς.

«Τα ακόλουθα άτομα που ήταν διευθυντές της Twitter πριν από το χρόνο υλοποίησης της εξαγοράς δεν είναι πλέον διευθυντές της Twitter: Μπρετ Τέιλορ, Παράγκ Αγκραουάλ, Ομίντ Κορντεστάνι, Ντέιβιντ Ρόζενμπλατ, Μάρθα Λέιν Φοξ, Πάτρικ Πιτσέτ, Ίγκον Ντουρμπάν, Φέι-Φέι Λι και Μίμι Αλεμάγεχου», ανέφερε στα έγγραφα ο Μασκ.

Αμέσως μετά ο Μασκ ανέφερε σε μία ανάρτησή του ότι η κίνηση της διάλυσης του διοικητικού συμβουλίου της Twitter «είναι απλά προσωρινή», χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

{https://twitter.com/Alwaleed_Talal/status/1585975226567110656}

Στελέχη της Twitter δήλωσαν στο Reuters ότι είχαν μικρή επικοινωνία με τον Μασκ ή άλλα στελέχη της διοίκησης και προσπαθούν από τις ειδήσεις να καταλάβουν τι συμβαίνει στην εταιρία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.