ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TikTok: «Βλέπει» δύο δισεκατομμύρια λιγότερα έσοδα για το 2022

11:28 - 09 Νοε 2022 | Τεχνολογία
TikTok: «Βλέπει» δύο δισεκατομμύρια λιγότερα έσοδα για το 2022
Στη λίστα με τους τεχνολογικούς κολοσσούς που μειώνουν τους στόχους τους για τα παγκόσμια έσοδα το 2022, μπήκε πλέον και το TikTok, το οποίο αναθεώρησε τουλάχιστον κατά 2 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδά του.

Ειδικότερα, το TikTok προέβλεπε αρχικά έσοδα μεταξύ 12 δισεκατομμυρίων και 14,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος, αλλά τα πραγματικά έσοδα πιστεύεται τώρα ότι είναι πιο κοντά στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των εργαζομένων, το προσωπικό κατηγορήθηκε ότι δεν είχε επαρκείς πωλήσεις τόσο στη διαφήμιση, όσο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τις κύριες πηγές εσόδων της πλατφόρμας.

Στην ίδια συνάντηση, το προσωπικό ενημερώθηκε ότι η δημόσια εγγραφή στο Χονγκ Κονγκ της ΒyteDance, της κινεζικής μητρικής εταιρείας του TikTok, είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί φέτος. 

Είναι το πρώτο σημάδι ότι το TikTok παλεύει με τα ίδια προβλήματα που έχουν ταλαιπωρήσει τους παλαιότερους αντιπάλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον περασμένο μήνα, η ιδιοκτήτρια του Facebook και του Instagram, Meta, ανακοίνωσε μείωση εσόδων, ενώ το YouTube και το Snap είδαν επιβράδυνση στην αύξηση των εσόδων τους, μην καταφέρνοντας να πιάσουν τα επίπεδα που περίμεναν οι αναλυτές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.