ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καμπανάκι» Μασκ για πιθανή χρεοκοπία του Twitter- Αποχωρούν υψηλόβαθμα στελέχη

10:52 - 11 Νοε 2022 | Τεχνολογία
«Καμπανάκι» Μασκ για πιθανή χρεοκοπία του Twitter- Αποχωρούν υψηλόβαθμα στελέχη
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Έλον Μασκ για την πιθανότητα μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας της Twitter, καθώς αποχωρούν συνεχώς υψηλόβαθμα στελέχη από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Bloomberg, η οικονομική κατάσταση της Twitter Inc είναι ασταθής, δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της από τον Μασκ.

Δύο στελέχη της διοίκησης του Twitter, ο Γιοελ Ροθ και η Ρόμπιν Χουίλερ, οι οποίοι συντόνισαν μία συζήτηση με τον Μασκ την Τετάρτη, σε μία προσπάθεια κατευνασμού των ανησυχιών που εκφράζουν οι διαφημιστές, έχουν ήδη παραιτηθεί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Reuters.

Νωρίτερα χθες, η υπεύθυνη ασφαλείας του Twitter, Λία Κίσνερ, ανέφερε σε μία ανάρτησή της, ότι επίσης, παραιτήθηκε σύμφωνα με ένα εσωτερικό μήνυμα που αναρτήθηκε χθες από έναν δικηγόρο εντός της ιδιωτικής ομάδας του, στο εσωτερικό σύστημα μηνυμάτων του Twitter.

«Βαθιά ανησυχία»

Από την πλευρά της, η Επιτροπή Ομοσπονδιακού Εμπορίου των ΗΠΑ (FTC) ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Twitter με «βαθιά ανησυχία», μετά τις παραιτήσεις των τριών υψηλόβαθμων στελεχών, καθώς εκθέτουν το Twitter στον κίνδυνο πιθανής παραβίασης ομοσπονδιακών κανόνων.

Στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους χθες το απόγευμα, ο Μασκ προειδοποίησε ότι η εταιρεία είναι ενδεχόμενο να χάσει δισεκατομμύρια δολάρια την επόμενη χρονιά.

H Twitter δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αιτήματα σχολιασμού για το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.