ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Netflix: Ξεκινά επίσημα η κατάργηση των «δανεικών» κωδικών

12:09 - 09 Φεβ 2023 | Τεχνολογία
Netflix: Ξεκινά επίσημα η κατάργηση των «δανεικών» κωδικών
«Τίτλοι τέλους» πέφτουν για τους «δανεικούς» κωδικούς στο Netflix, με την εταιρεία να στέλνει οδηγίες στους χρήστες της πλατφόρμας σε τέσσερις χώρες όπως στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις οδηγίες, οι χρήστες πλέον θα κληθούν να ορίσουν μια «βασική τοποθεσία» για όλους τους λογαριασμούς που ζουν μέσα στο ίδιο σπίτι και θα τους επιτρέπεται να έχουν μέχρι δύο «υπολογαριασμούς» για όσους δεν ζουν στον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, η Netflix θα χρεώνει για τους επιπλέον χρήστες κάθε μήνα: 7,99 δολάρια Καναδά (στον Καναδά), 7,99 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (στη Νέα Ζηλανδία), 3.99 ευρώ στην Πορτογαλία και 5,99 ευρώ στην Ισπανία.

«Σήμερα, τουλάχιστον 100 εκατ. νοικοκυριά μοιράζονται λογαριασμούς – επηρεάζοντας τη δυνατότητά μας να επενδύσουμε σε σπουδαία πράγματα στην τηλεόραση και τις ταινίες», δήλωσε η Chengyi Long, διευθύντρια καινοτομίας παραγωγής στην Netflix.

Οι αλλαγές θα ξεκινήσουν άμεσα μαζί με μία λειτουργία «Διαχείριση Πρόσβασης και Συσκευών», η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να επιβλέπουν ποιος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό τους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, η Netflix ανακοίνωσε πολύ μεγαλύτερη αύξηση στη συνδρομητική της βάση από το προσδοκώμενο, ενώ η ανακοίνωση για το τέλος στους «δανεικούς» κωδικούς έγινε πέρυσι. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.