ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Microsoft: Θα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το ChatGPT

19:56 - 17 Φεβ 2023 | Τεχνολογία
Microsoft: Θα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το ChatGPT
Μία αναβάθμιση του chatbot ChatGPT επεξεργάζεται η OpenAI, μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να το προσαρμόσουν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω αναβάθμιση γίνεται στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι αμφιβολίες σχετικά με την προκατάληψη στην τεχνητή νοημοσύνη.

«Αυτό σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε τις λειτουργίες του συστήματος με τις οποίες άλλοι άνθρωποι μπορεί να διαφωνούν έντονα», ανέφερε σε ανάρτηση στο blog της.

Παρόλα αυτά, θα υπάρχουν «πάντα κάποια όρια στη συμπεριφορά του συστήματος», προειδοποίησε.

Η είδηση από την startup έρχεται την ίδια εβδομάδα που ορισμένα μέσα ενημέρωσης επεσήμαναν ότι οι απαντήσεις από τη νέα μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft, που τροφοδοτείται από το OpenAI, είναι δυνητικά επικίνδυνες και ότι η τεχνολογία μπορεί να μην είναι έτοιμη για πρεμιέρα.

Σήμερα, γνωστοποιήθηκε ότι ο CEO της OpenAI, Σαμ Άλτμαν, αποκάλεσε το εργαλείο «cool» αλλά και «φρικτό προϊόν», ενώ μιλώντας στο podcast των New York Times, «Hard Fork», μίλησε για τις  λάθος ή διφορούμενες απαντήσεις που συχνά δίνει το ChatGPT, τονίζοντας: «Οι άνθρωποι πηγαίνουν πραγματικά σε έναν ιστότοπο που μερικές φορές λειτουργεί και μερικές φορές είναι εκτός λειτουργίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.