ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεώριο: Aυξομειώσεις ποσοστών από μετόχους

15:38 - 11 Ιουλ 2006 | Ναυτιλία
Σε 0,79% από 0,45% διαμορφώθηκε τόσο το ποσοστό του κ. Ευστράτιου Καλλιγέρη όσο και το ποσοστό της κας Μαρίας-Στέλλας Καλλιγέρη στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας Νεώριον. Ο κ. Δημήτριος Καλλιγέρης μείωσε τη συμμετοχή του στο 2,63% από 3,66%.

Ειδικότερα, την 6η Ιουλίου 2006 ο μέτοχος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας κ. Δημήτριος Καλλιγέρης του Ευστρατίου πραγματοποίησε συναλλαγές στην μετοχή της εταιρίας και συγκεκριμένα προέβη στην εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση συνολικά διακοσίων σαράντα χιλιάδων (240.000) κοινών ονομαστικών μετοχών της Νεώριον λόγω γονικής παροχής ως ακολούθως:

(α) ογδόντα χιλιάδων (80.000) κοινών ονομαστικών μετοχών της ως άνω εταιρείας προς τον υιό του Ευστράτιο Καλλιγέρη,

(β) ογδόντα χιλιάδων (80.000) κοινών ονομαστικών μετοχών της ως άνω εταιρείας προς τον υιό του Μύρωνα Καλλιγέρη και

(γ) ογδόντα χιλιάδων (80.000) κοινών ονομαστικών μετοχών της ως άνω εταιρείας προς τη θυγατέρα του Μαρία-Στέλλα Καλλιγέρη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής του και των δικαιωμάτων ψήφου του στην ως άνω εταιρία από 3,66% σε 2,63%.

Επιπλέον, την 6η Ιουλίου 2006, ημέρα Πέμπτη, ο κ. Ευστράτιος Καλλιγέρης του Δημητρίου, μέτοχος και πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με το Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Καλλιγέρη του Ευστρατίου, πραγματοποίησε συναλλαγή στην μετοχή της εταιρείας και συγκεκριμένα έλαβε εξωχρηματιστηριακώς ογδόντα χιλιάδες (80.000) κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Νεώριον από τον πατέρα του λόγω γονικής παροχής με αποτέλεσμα τη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής του και των δικαιωμάτων ψήφου του στην ως άνω εταιρία από 0,45% σε 0,79%.

Επίσης, την ίδια ημερομηνία, η κα Μαρία-Στέλλα Καλλιγέρη του Δημητρίου, μέτοχος και πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με το Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτριο Καλλιγέρη του Ευστρατίου καθότι τυγχάνει θυγατέρα του και συνοικεί μαζί του, πραγματοποίησε συναλλαγή στην μετοχή της εταιρίας και συγκεκριμένα έλαβε εξωχρηματιστηριακώς ογδόντα χιλιάδες (80.000) κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Νεώριον από τον πατέρα της λόγω γονικής παροχής με αποτέλεσμα τη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της και των δικαιωμάτων ψήφου της στην ως άνω εταιρία από 0,45% σε 0,79%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.