• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

MONEY

Πώληση γηπεδικής έκτασης στη Νέα Αγχίαλο από την Trastor

Την πώληση γηπεδικής έκτασης μαζί με κτίσμα με πρότερη χρήση πρατηρίου καυσίμων στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, ανακοίνωσε η Trastor.

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής για τις οικιστικές πυκνώσεις

Ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου 2022 η επίσημη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης υπαγωγής στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του κεφαλαίου ΣΤ’ ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΥΚΝΩΣΕΙΣ του ν.4685/2020 (άρθρα 50-55), η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τον φορέα Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΔΥΠΑ: Προσωρινοί πίνακες για κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στο δημόσιο

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 3/10/2022, οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων που υπάγονται στην προστασία του Ν.2643/98 για 13 από τις 14 αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (τ. ΟΑΕΔ) για την κάλυψη θέσεων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι προσωρινοί πίνακες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής θα δημοσιευτούν εντός του μηνός Οκτωβρίου.

 

Επιδοτούμενη επαγγελματική κατάρτιση για άνεργους 18-29 ετών με αναπηρία-χρόνια πάθηση

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) διοργανώνει ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα για νέους ηλικίας 18-29 ετών που είναι απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Εργαστηρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ΙΕΚ ή άνεργοι με αναπηρία ή χρόνια πάθηση, οι οποίοι βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης.

ΤΑΙΠΕΔ: Ξεκινά η διαδικασία για αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (Ο.Λ.Β. Α.Ε.), με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Ταμείου σύντομης περιγραφής του έργου και των όρων που θα διέπουν τον διεθνή διαγωνισμό για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Χατζηδάκης: Θέμα ημερών να εκκαθαριστούν όλες οι εκκρεμότητες στις συντάξεις

Για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και τις εκκρεμείς συντάξεις μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

 

Οι πληρωμές της εβδομάδας: Εφάπαξ και επιδόματα ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ

Συνολικά 75,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 128.500 περίπου δικαιούχους κατά την  εβδομάδα 3-7 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. 

Ο «χάρτης» πληρωμών ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ την εβδομάδα 3-7 Οκτωβρίου

75,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 128.500 περίπου δικαιούχους κατά την  εβδομάδα 3-7 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. 

Μιχαηλίδου: Ποιοι θα λάβουν το έκτακτο επίδομα τα Χριστούγεννα

Για το επίδομα που θα λάβουν οι ευάλωτες ομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, μίλησε, μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

 

ΔΥΠΑ- Ταμείο Ανάκαμψης: 30.000 νέες θέσεις εργασίας τον επόμενο μήνα

Συνολικά 30.000 νέες θέσεις εργασίας θα ανοίξουν μέσα στον επόμενο μήνα μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης όπως αποκάλυψε ο Διοικητής & Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) Σπύρος Πρωτοψάλτης, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά έργα «που θα κάνουμε φέτος».

Υπερδιπλασιασμός κερδοφορίας στο α’ εξάμηνο για την Trastor

Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των καθαρών κερδών του Ομίλου για το Α’ εξάμηνο του 2022, καθώς ανήλθαν σε €21,0 εκ. έναντι €8,8 εκ. της αντίστοιχης περιόδου του 2021.

Παράταση του μέτρου αναστολής συμβάσεων εργασίας στη γουνοποιία

Παρατείνεται έως 31/12/2022 η αναστολή των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Γουνοποιίας που πλήττονται από τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, που υλοποιήθηκε για το χρονικό διάστημα από Ιούλιο έως και Σεπτέμβριο. Το μέτρο παρατείνεται  με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπονται στην υπ. αριθμ. υπό στοιχεία 67806/19.7.2022 κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  (Β’ 3796).

Εφαρμογή του ελληνικού μοντέλου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στην Κύπρο

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Εργασίας της Κύπρου και της Ελλάδας υπέγραψαν σήμερα Παρασκευή (30/9) ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκος Ι. Κούσιος και ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης. Με τη συμφωνία αυτή, παραχωρείται η τεχνογνωσία του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, ώστε να εφαρμοστεί στην Κύπρο.

σελίδα 1 από 967
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman