• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

MONEY

Αγορά ακινήτων: Οι 10 πιο αποδοτικές περιοχές για επένδυση

Η αγορά οικιστικών ακινήτων στην Ελλάδα βρίσκεται σε άνθηση, καθώς τόσο ξένοι όσο και εγχώριοι επενδυτές αναζητούν συνεχώς ευκαιρίες παρά τις αυξημένες τιμές που σημειώθηκαν για το 2022.

 

ΔΥΠΑ: Ανάρτηση Μητρώου Ωφελούμενων Ανέργων για κατάρτιση στις ψηφιακές-πράσινες δεξιότητες

Αναρτήθηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 το Μητρώο Ωφελούμενων Ανέργων τελικής φάσης στη δράση επαγγελματικής κατάρτισης της ΔΥΠΑ για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0.» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης -«NextGenerationEU».

Μπλε Κέδρος: «Πράσινο φως» για εξαγορά ακινήτου αξίας €4,1 εκατ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ» ανακοινώνει ότι κατά τη συνεδρίασή του της 24.03.2023 αποφάσισε την χορήγηση άδειας για την κατάρτιση συναλλαγής με συνδεδεμένο μέρος σύμφωνα με το άρθρο 100 παρ. 1 ν. 4548/2018 και ειδικότερα παρείχε άδεια για την απόκτηση από την Εταιρεία ενός ακινήτου που βρίσκεται στην Αθήνα και επί της οδού Φειδίου αριθ. 8, έναντι τιμήματος 4.100.000,00€.

Δήμος Πειραιά: 40 νέες θέσεις εργασίας για ανέργους- Οι ειδικότητες

Πρόσληψη 40 ατόµων µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ∆ικαίου Ορισµένου Χρόνου 2 µηνών, για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου από τον Δήμο Πειραιά.

 

MIPIM 2023: Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη μεγαλύτερη έκθεση ακινήτων

Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με το περίπτερό της και κάνοντας αισθητή την παρουσία της με σειρά επαφών και προβολή σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, επέστρεψε η ελληνική αποστολή που είχε οργανώσει η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), από τη μεγαλύτερη έκθεση ακινήτων MIPIM, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Κάννες, της Γαλλίας, μεταξύ 14 και 17 Μαρτίου 2023.

 

Τι αλλάζει στις δηλώσεις Ε9: Ο νέος κωδικός

Με απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, επικαιροποιείται το περιεχόμενο της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9).

Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες

Στα ζητήματα της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία αφιερώθηκε το πάνελ «Εργασιακές ευκαιρίες και αναπηρία: Προσβασιμότητα, βελτιώσεις, ίσες ευκαιρίες»  στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, του ετήσιου συνεδρίου της LiFO και της Tsomokos για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο που διεξάγεται στο Ωδείο Αθηνών υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Κτηματολόγιο: Άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση των κτηματολογικών γραφείων

Μέτρα με στόχο την αποσυμφόρηση της λειτουργίας των μεταβατικών Κτηματολογικών Γραφείων και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολίτων, (ιδίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) ανακοίνωσε το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Πρωτόκολλο συνεργασίας της ΑΑΔΕ με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας-Τι προβλέπει

Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) υπέγραψαν ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής και η Αναπληρώτρια του Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Αλεξάνδρα Ρογκάκου.

500+ θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στην Αλεξανδρούπολη

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 17η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στην Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia (Πάρκο Εγνατίας, 681 00), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Παράταση προθεσμίας για τις αλλαγές στο έντυπο Ε9

Παράταση έως τις 12 Απριλίου δίνεται στην προθεσμία που έληγε στις 31 Μαρτίου, για αλλαγές στο Ε9 των φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών.

Φορολογικές δηλώσεις: Έκπτωση 3% για όσους πληρώσουν εφάπαξ

Έκπτωση 3% θα έχουν και φέτος τα φυσικά πρόσωπα τα οποία θα υποβάλλουν εμπρόθεσμα τη φορολογική τους δήλωση και θα πληρώσουν εφάπαξ έως τις 31 Ιουλίου το φόρο. Αυτό προβλέπει τροπολογία στη Βουλή με την οποία ορίζεται πως και φέτος ο φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων μπορεί να εξοφληθεί σε οκτώ μηνιαίες δόσεις από τον Ιούλιο έως και τον Φεβρουάριο.

Τσάπαλος (ΕΦΚΑ): 560.000 συνταξιούχοι θα λάβουν €300 της προσωπικής διαφοράς

Στις 31 Μαρτίου θα καταβληθεί το επίδομα προσωπικής διαφοράς στους συνταξιούχους, υπενθύμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρος Τσάπαλος.

σελίδα 1 από 1031
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman