ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobank Properties: Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση σε ξένους θεσμικούς

20:55 - 21 Δεκ 2006 | Ακίνητα
Την παρουσίαση των δραστηριοτήτων της σε ξένους θεσμικούς επενδυτές πραγματοποίησε τις περασμένες ημέρες η Eurobank Properties, στο πλαίσιο του προγράμματος της επικοινωνίας με τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία από την Τετάρτη 13 έως τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου πραγματοποίησε σειρά παρουσιάσεων και επαφών με σημαντικό αριθμό ξένων θεσμικών επενδυτών στο ’μστερνταμ, τη Ζυρίχη, το Παρίσι και το Λονδίνο στους οποίους παρουσίασε τις δραστηριότητες της εταιρείας, την επενδυτική της πολιτική καθώς επίσης τους ανέπτυξε εκτενώς τους στρατηγικούς της στόχους.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με αναφορές στο αντικείμενο της εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται στο δυναμικά ανερχόμενο κλάδο των επενδύσεων σε ακίνητα, και στις εξελίξεις της ελκυστικής ελληνικής αγοράς ακινήτων.

Στη συνέχεια της παρουσίασης, πραγματοποιήθηκε αναφορά στις επενδύσεις της Eurobank Properties αλλά και στο γεγονός ότι η εταιρεία έχει καταφέρει να αξιοποιήσει το 50% από τα διαθέσιμα προς επενδύσεις αντληθέντα κεφάλαια μόλις λίγους μήνες από την ολοκλήρωση της εισαγωγής της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Επιπρόσθετα, παρουσιάσθηκε το χαρτοφυλάκιο ακινήτων υψηλής ποιότητας που διαθέτει η Eurobank Properties σε συνδυασμό με την ισχυρή ομάδα μισθωτών που συνεργάζεται, το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς που διέπει την εταιρεία, η στρατηγική συνεργασία με τον όμιλο Eurobank, καθώς επίσης και η εμπειρία της Διοικητικής ομάδας.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε αναφορά στα οικονομικά αποτελέσματα της Eurobank Properties για τη χρήση του 2006.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.