ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η BriQ του Θεόδωρου Φέσσα εισέρχεται στο Χ.Α. Κύριο

10:01 - 28 Ιουλ 2017 | Ακίνητα
Η BriQ του Θεόδωρου Φέσσα εισέρχεται στο Χ.Α.
Η δυναμική που παρουσιάζει η αγορά ακινήτων…ζεσταίνει το ΧΑ.

Έτσι, μια νέα εταιρία ξεκινά τη χρηματιστηριακή της πορεία την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου. Ο λόγος για την «BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π.» του προέδρου του ΣΕΒ, Θεόδωρου Φέσσα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2016 και έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας τις επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία. Η Εταιρεία έχει στην κυριότητα, νομή και κατοχή της επτά (7) ακίνητα, ως ειδική διάδοχος των ανώνυμων εταιρειών «Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία» (Quest Holdings) και «Unisystems συστήματα πληροφορικής ανώνυμη εμπορική εταιρεία» (Unisystems A.E.), οι οποίες εισέφεραν τα εν λόγω ακίνητά τους κατά τη σύσταση της εταιρείας.

Δηλαδή τα ακίνητα που είχε η Quest Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρεία» προσφέρθηκαν στη νέα εταιρεία έτσι ώστε να γίνει ενεργή διαχείριση των ακινήτων και να μη βρίσκονται «παγωμένα» στο χαρτοφυλάκιο της μητρικής εταιρείας. Ο αριθμός των μετοχών που εισαχθεί στο Χ.Α ανέρχεται σε 11.921.531 και η ονομαστική αξία της μετοχής ορίσθηκε στα 2,33 ευρώ. Η αξία του χαρτοφυλακίου της εταιρείας αποτιμάται στα 27 εκατ. ευρώ.

Επίσης η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει δεχτεί κι άλλα αιτήματα για εταιρίες του κλάδου των ακινήτων δείγμα του ενδιαφέροντος που υπάρχει.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:36 - 28 Ιουλ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.