ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΤΕ: Στον χορό των πλειστηριασμών με 131 ακίνητα

16:11 - 16 Οκτ 2017 | Ακίνητα
ΕΤΕ: Στον χορό των πλειστηριασμών με 131 ακίνητα
Συνολικά 131 ακίνητα που έχουν περιέλθει στην κατοχή της βγάζει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό η Εθνική Τράπεζα. Από τη σχετική λίστα φαίνεται πως πρόκειται για διαμερίσματα, εξοχικά, οικόπεδα, καταστήματα, αγροτεμάχια και αποθήκες όπως και 15 επαγγελματικά ακίνητα. Από 18.000 η τιμή εκκίνησης στα διαμερίσματα. Διαβάστε τη λίστα στα συνημμένα αρχεία.

Η ΕΤΕ ανοίγει την αυλαία των πλειστηριασμών με την πώληση 131 ακινήτων που έχουν περιέλθει στην κατοχή της ως αποτέλεσμα κατάπτωσης εγγύησης. Την ίδια στιγμή οι εταιρείες leasing του ομίλου εντείνουν τις πωλήσεις επαγγελματικών ακινήτων.

Η διαδικασία θα γίνει με δημόσιους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς, με κλειστές προσφορές, οι οποίες θα υποβάλλονται σε κατά τόπους καταστήματα που έχει ορίσει η Εθνική σε διαφορετικές ημερομηνίες, μεταξύ 30ής Οκτωβρίου και 8ης Νοεμβρίου.

Στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, η θυγατρική της Εθνικής, Probank Leasing, βγάζει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές 15 επαγγελματικά ακίνητα (ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, βιομηχανικά κτίρια), επιδιώκοντας να εισπράξει 23,7 εκατ. ευρώ.

Συνημμένα αρχεία:
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.