ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κεντρικό ξενοδοχείο στη Λευκωσία απέκτησε η Εθνική Πανγαία

09:07 - 27 Ιουν 2018 | Ακίνητα
Στην απόκτηση κεντρικού ξενοδοχείου στη Λευκωσία, πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης, προχώρησε η Εθνική Πανγαία, η οποία και σχεδιάζει να το ανακατασκευάσει πλήρως.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εξαγοράζει το 100% των μετοχών της Lasmane Properties Ltd, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Holiday Inn, που δεν λειτουργεί πια. Το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών ανήλθε σε 11,2 εκατ. εκατ. ευρώ των οποίων ποσό 7,6 εκατ. ευρώ καταβλήθηκε κατά τη μεταβίβαση των μετοχών και το υπόλοιπο 3,6 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί αφού εκπληρωθούν συγκριμένες προϋποθέσεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το ξενοδοχείο διαθέτει 140 δωμάτια και είναι από τα μεγαλύτερα της πόλης. Η τοποθεσία του είναι πολύ κεντρική καθώς βρίσκεται εντός των Ενετικών τοίχων της πόλης, και στην, υπό ανάπλαση, Πλατεία Ελευθερίας η οποία έχει σχεδιαστεί από τη διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Zaha Hadid.

Το ακίνητο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως (με προβλεπόμενο κόστος ανακατασκευής περίπου €4,5 εκατ.) και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο.  Είναι δε μισθωμένο σε εταιρεία του ομίλου Zeus International, ο οποίος αποτελεί έναν ταχέως αναπτυσσόμενο όμιλο που δραστηριοποιείται εμπορικά στον κλάδο εκμετάλλευσης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.