ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ποιες περιοχές παραμένουν ακόμα χαμηλά τα ενοίκια

12:03 - 27 Ιαν 2019 | Ακίνητα
Σε ποιες περιοχές παραμένουν ακόμα χαμηλά τα ενοίκια
Σε ηράκλειο άθλο έχει μετατραπεί η αναζήτηση σπιτιού για ενοικίαση, με τη φράση "κάθε χρόνο και χειρότερα" να είναι η μόνιμη επωδός όσων ψάχνουν στέγη.

Μπορεί την τελευταία διετία ο τυφώνας Airbnb να έχει αναπροσαρμόσει το ύψος των ενοικίων, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες περιοχές που αντιστέκονται στις παράλογες αυξήσεις.


Όπως προκύπτει από την έρευνα του E- Real Estates, σπίτια άνω της 15ετίας προσφέρονται προς μακροχρόνια μίσθωση σε τιμές οι οποίες ξεκινούν από 4 ευρώ/τ.μ στον Άγιο Δημήτριο, Βύρωνα, Ζωγράφου, Γέρακα, Αιγάλεω, Ίλιον και Νέα Ιωνία, ενώ εξίσου επιτρεπτά αποδεικνύονται μισθωτήρια στον Πειραιά και στα πέριξ αυτού ( με εξαίρεση το Μικρολίμανο, το Νέο Φάληρο και το Μοσχάτο, όπου τα ενοικιαστήρια ξεκινούν από τα 6 ευρώ/τ.μ).

 

Οδηγίες από την ΠΟΜΙΔΑ

 

Σε κάθε περίπτωση η ΠΟΜΙΔΑ συνιστά στους ενδιαφερόμενους να ξεκινήσουν την αναζήτηση στέγης “ πόρτα πόρτα” στην περιοχή που έρχεται στις προτιμήσεις τους.

“Ρωτήστε παντού, ακόμη και εάν δεν υπάρχουν ενοικιαστήρια “, σημειώνει η Ομοσπονδία χαρακτηριστικά και καταλήγει “ Στη συνέχεια καταφύγετε σε μικρές αγγελίες των εφημερίδων. Εάν δεν βρείτε ούτε εκεί αυτό που ψάχνετε , καταφύγετε σε επίσημο τοπικό μεσιτικό γραφείο. Αποφύγετε οπωσδήποτε τα δήθεν γραφεία “ πληροφοριών” τα οποία δε είναι μεσιτικά γραφεία, γιατί συχνά οι “πληροφορίες “ που σας δίνουν είναι παρωχημένες και χωρίς καμία αξία . Γενικά μην πληρώσετε τίποτε προκαταβολικά ως αμοιβή πριν νοικιάσετε το σπίτι που σας ενδιαφέρει”.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.