ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια νέα ξενοδοχεία ανοίγουν το επόμενο δίμηνο στην Αθήνα Κύριο

12:00 - 06 Φεβ 2020 | Ακίνητα
Ποια νέα ξενοδοχεία ανοίγουν το επόμενο δίμηνο στην Αθήνα
Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν τα νέα ξενοδοχεία στην Αθήνα. Ήδη αναμένονται 5 νέα ξενοδοχεία μέχρι το Πάσχα, που θα λειτουργήσουν στο κέντρο της Αθήνας. Η ελληνική πρωτεύουσα παραμένει ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως και για τον λόγο αυτό, Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες επενδύουν στον χώρο των ξενοδοχείων. Ως εκ τούτου, μέσα στο επόμενο δίμηνο προβλέπεται να ανοίξουν ξενοδοχεία, που θα δώσουν νέα πνοή στο αθηναϊκό κέντρο.

Πιο συγκεκριμένα, εντός του Μαρτίου αναμένεται να επαναλειτουργήσει, ριζικά ανακαινισμένο, το ιστορικό ξενοδοχείο Acropol, στην πλατεία Ομονοίας (Πειραιώς 1), από τη διεθνή αλυσίδα Brown Hotels. Μέσω του ξενοδοχείου, που μετονομάστηκε σε Brown Acropol, οι Ισραηλινοί διαχειριστές του φιλοδοξούν να επανασυστήσουν στην εγχώρια και παγκόσμια τουριστική αγορά την ιστορική περιοχή της Ομόνοιας.

Επίσης, για τις 15 Μαρτίου 2020 προβλέπεται να λειτουργήσει και το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο Green Suites Boutique Hotel, που βρίσκεται κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Άνω Πατήσια».

Μια ακόμη προσθήκη αποτελεί το Athens Ikon, ένα boutique ξενοδοχείο με πολυτελείς σουίτες, που θα λειτουργεί στην οδό Μητροπόλεως 21, δίπλα στην πλατεία Συντάγματος, την Πλάκα και την οδό Ερμού. Η μονάδα ανήκει στις οικογένειες των ιστορικών εστιατορίων «Αθηναϊκόν».

Επιπλέον, μέσα στο 2020 αναμένεται να λειτουργήσει ως boutique ξενοδοχείο -ύστερα από ανακατασκευή- και το κτίριο που μέχρι πριν λίγα χρόνια φιλοξενούσε την καναδική πρεσβεία στην Αθήνα. Πρόκειται για αυτοτελές, επταώροφο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 1.629 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της οδού Γενναδίου 4 και Υψηλάντου στο Κολωνάκι και έχει εξαγοραστεί από την BriQ Properties, του Ομίλου Quest Συμμετοχών.

Τέλος, στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να λειτουργήσει το νέο τετράστερο ξενοδοχείο Heritage Hill, στη λεωφόρο Συγγρού 61, δίπλα στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα διαθέτει 33 δωμάτια και τρεις σουίτες με εξωτερικό jacuzzi και θέα προς την Ακρόπολη.

Αριστοτέλης Παππάς

Τελευταία τροποποίηση στις 17:11 - 05 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.