ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurobank Properties: Αποκτά ακίνητο στη Ρουμανία προς 36 εκατ. ευρώ

19:58 - 08 Αυγ 2007 | Ακίνητα
Προσύμφωνο για την αγορά ρουμάνικης εταιρείας, ιδιοκτήτριας ενός κτιρίου γραφείων στην περιοχή Pipera του Βουκουρεστίου, το οποίο είναι υπό κατασκευή, υπέγραψε η Eurobank Properties. Κατά την ολοκλήρωση, το κτίριο θα έχει μικτή εκμισθώσιμη επιφάνεια 23.347 τ.μ. και επιπλέον 120 θέσεις στάθμευσης. Το τίμημα για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας που κατέχει το εν λόγω ακίνητο έχει συμφωνηθεί στο ποσό των 36 εκατ. ευρώ περίπου.

Το ακίνητο βρίσκεται επί των οδών Dimitrie Pompeiu Bd. και Ing. G. Constantinescu Street, κοντά στο σταθμό του μετρό Pipera στο Βουκουρέστι, Ρουμανία και, όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του, θα αποτελεί πολυώροφο κτίριο γραφείων τάξης Α.

Η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. έχει δώσει προκαταβολή ύψους 6 εκατ. ευρώ και το υπολειπόμενο ποσό θα δοθεί κατά την τελική παράδοση όλων των κατασκευαστικών εργασιών, την πλήρη ευθύνη των οποίων έχουν οι πωλητές και την υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας των μετοχών.

Οι πωλητές είναι υπεύθυνοι για την κατασκευή του κτιρίου γραφείων, σύμφωνα με τις συμφωνηθείσες τεχνικές προδιαγραφές, και την παράδοση αυτού το αργότερο μέχρι και την 28 Φεβρουαρίου 2008.

Η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. βρίσκεται σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για την εκμίσθωση 100% του ακινήτου σε δύο θυγατρικές του Ομίλου Eurobank EFG (με την προϋπόθεση της άρτιας ολοκλήρωσης των κατασκευαστικών έργων, την πλήρη ευθύνη των οποίων έχουν οι πωλήτριες). Η Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. ενδέχεται να αναλάβει την πραγματοποίηση επιπρόσθετων εργασιών για την ικανοποίηση περαιτέρω αναγκών των μισθωτών.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.